Lite bilder då =)

Nu sover min prinsessa.
Och jag har precis pratat med Robban, det går bättre nu och det känns skönt <3

Tänkte att ja bjuder på lite bilder =)

Dagens utelek i lekparken =)


Våran myspysmiddag idag =) <3 <3 <3


Wilma myser med magen/bebisen <3 (sjöng gjorde hon med,sötis)


Jag och prinsessan <3


Robban <3 <3


Wilma målar när vi hälsade på Robban!


Wilma i västervik när vi har "låtsaskalas" <3


Det var de de =)
Nu ska jag inta soffan, slappo!!

090731

Väcktes av mammas jävla katt som har damp... Inte glad...

Jag och Wilma har varit i lekparken en stund på förmiddagen, innan det dålig vädret kom. Det är ju så himla tråkigt när det regnar och är kallt, man vill ju inte vara ute då, visst det finns inget dåligt väder bara dålig kläder, blablablabla... Men hur kul är det stå ute i regn liksom??
Så vi har myst en massa inne, målat målarbok, Wilma har badat, två gånger =) Vi lagade god tacogratäng, eller jag lagade mest. Sen myste vi framför tv.n <3
Tvättat har jag gjort idag med, gud så duktig.....

Nu håller min rastlösa dam på att dra ut alla kuddar och täcke och grejer från sovrummet till soffan och så sätter hon sig mitt i allt och bara myser =)

Har en massa disk som jag måste ta tag i, längtar hem när det kommer till disk måste jag ju säga.. För vi har ju diskmaskin vilket mamma icke har och det suger... Men nu ska jag bara bo här i två dagar till sen kommer hon hem och jag slipper vara kattvakt.. Och jag slipper diska själv =P

Nu vill min älskade unge att vi ska tända ljus och mysa så då får det bli så ♥


Att vara eller inte vara...sjuk......

Jag kollade på tv...

En kille dör på sjukhuset och hans syster och vän tar sig in på bårhuset. Han har svalt heroin, som dom vill åt. Killen blir uppskuren och det hela slutar med att hans syster snortar i sig heroin från hans uppskurna magsäck.

Okej, det var på tv.n inte på riktigt. Men det finns säker så desperata människor i världen. Och det kallar jag att verkligen vara sjuk.

Så är Robban sjuk? Det beror ju som sagt på var gränsen går... Men inte skulle han göra en sån grej....

Nä nu får jag sluta tänka så mycket......

Godnatt gott folk.......

Ett hål i örat =)

Ännu en underbar sovmorgon =) Och en massa mys innan vi klev upp ur sängen, så underbart ♥ Mammas unge ♥

Keso kom förbi på kaffe vilket var himla trevligt =) Och efter en stund kom Jenny med =) Jag, Jenny och Wilma bestämde oss för att åka och käka lunch och Keso begav sig hemåt.
Det blev Maxmat, göttigt =) Sen åkte vi en sväng till Ikano, Jenny shoppade loss på apoteket, haha =) Och jag fick ett ryck att Wilma kanske ville ha hål i öronen =) Och det ville hon ju självklart.. Men, det blev dock bara hål i ena örat eftersom min lilla fegis totalvägra efter att ena hålet var gjort, hon tyckte det gjorde ont, mammas lilla älsko ♥ Men så gick vi en sväng och så ville hon ta det andra hålet så vi gick tillbaka men när hålgrejen kom inom synhåll blev det NEJ!!! Så vi får väl helt enkelt vänta några dagar och så försöka igen, jag får nog komma på någon riktigt bra muta ;) Några förslag?? Hehe... Hon är så söt när man frågar henne - Vill du inte ha hål i andra örat? - Joooo.. - Ska vi ta det någon dag då? - Neeej.. Hehe mammas söto ♥

Nu sover min ängel efter mycket om och men =)

Jag har precis pratat med Robban och det gick bra, utan att jag behöver röka 463435453 cigg nu efteråt. ;)
Personalen på Sensus ringde förut(jag svarade inte). Men Robban sa att dom ville bjuda dit mig på ett "samtal" så jag ska förstå lite bättre... (så att JAG förstår) Hmmmm..... Vi får väl helt enkelt se, det som inte dödar härdar säger man ju!

Tv.n som gäller nu..






Btw, gillar min komentar jag fått, sånt värmer och gör mig glad =) mer sånt ;) hehe :P

du är bland dom starkaste människor ja mött så håll i vid de. tänker på dig gumman! puss

Det tackar jag för!!!!!!!!!! <3

Anti Sensus....(??)

Kanske är det jag som har så jävla svårt att förstå eller så är det som så att Sensus hjärntvättar folk??? När jag pratar med Robban är det inte Robban jag pratar med. Det känns som han sitter och läser ur en bok, "Sensus-boken" "kapitel 23-Svar på allt". Helt sjukt.
Alkolost/Drogberoende, klassas som sjukdom, visst det är kanske så, men VAR går gränsen för att man verkligen ÄR sjuk? När klassas det som sjukdom? Om jag vanligtvis en lördag dricker 5 staröl och sen händer det några lördagar i rad att jag dricker 7 vilket jag absolut inte brukar göra annars, är jag då sjuk? Är det då jag ska inse att jag "fått" sjukdomen? Det är mycket som gör mig förbannad. Men Robban säger ju att det blir så himla mycket bättre efter att jag varit på Anhörig-grupp-grej.. Så vi får väl helt enkelt se, kanske blir jag en helt annan människa med en helt annan syn på allt......... Tveksam........ Och jag sa till Robban att jag ville att han skulle komma hem (dumt?) Och då sa han men om jag går ut här ifrån så får du ju stå ut med att jag dricker/tar droger... Ok, så det är det eller Sensus som gäller, det finns inget annat????

Nu sover iaf min Prinsessa sen en stund tillbaka. <3
Jag ska ta mig en cigg och lugna mina nerver och sen blir det tv, slapp slapp slapp... För att sen inta sängen bredvid min älskis <3 <3 <3

Magen v.36


Mammas älskis <3 <3


Sensus (hjärn-tvätt?)

Sensus är ett behandlingshem för dig som är vuxen och som är beroende av alkohol, narkotika och/eller tabletter. Sensus erbjuder behandling enligt 12-stegsmetoden. Sensus finns på Garnisonsområdet i Linköping. Vi på Sensus vill ge dig stöd att välja helnykterhet och en bättre livsstil! Vi ger också stöd till dig som är anhörig till en person med beroendeproblem. Du är välkommen till oss genom SoL-beslut (se länk till höger) eller genom att kontakta oss direkt, se "Kontakta oss" i högerspalten!

Vi finns till för dig som:

  • Är 18 år och äldre
  • Är beroende av alkohol, narkotika och/eller tabletter
  • Är anhörig till någon som är beroende av alkohol, narkotika och/eller tabletter

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig följande stöd och behandling:

  • Behandling enligt 12-stegsmetoden
  • Primärbehandling under 6 veckor då du bor på Sensus (det är robban på) eller dagbehandling under åtta veckor
  • Eftervård en kväll/vecka under 11 månader
  • Behandling i grupp
  • Enskilda samtal
  • En strukturerad verksamhet med reglerade tider och innehåll
  • Stöd till anhöriga

Vi erbjuder också

Motivationsgrupp - för dig som har, eller tror att du har, alkohol-, drog- eller tablettproblem.
Försöker du sluta eller kontrollera ditt drickande eller drogande utan att klara av det?
Sätter du inköp av alkohol eller droger före dina ekonomiska åtaganden?
Får ditt alkohol- eller droganvändande återverkningar på familjelivet?

Välkommen till vår Motivationsgrupp, där du träffar andra i samma situation. Gruppen leds av en erfaren behandlare och träffas tisdagar och fredagar kl 10.00-12.00 på Sensus.

Anhöriggrupp - för dig som har en anhörig som dricker eller använder droger.
Välkommen till vår anhöriggrupp, där du träffar andra anhöriga, som du kan dela erfarenheter med. Du får också kunskap om beroendesjukdomen och om olika sätt att hantera din situation. Gruppen leds av en erfaren behandlare. Du är välkommen oavsett om din anhörige är inskriven på Sensus eller inte. Gruppen träffas på på onsdagskvällar mellan kl 18.00-20.00 på Sensus.

Här finns Sensus

Våra lokaler finns på Artillerigatan 10 i Linköping.

Vi som arbetar på Sensus

Vi är nio personer med hög kompetens inom arbete med beroendeproblematik och missbruk.
Vi är en föreståndare, fyra alkohol- och drogterapeuter och fyra behandlingsassistenter.
Vi är utbildade alkohol- och drogterapeuter, behandlingsassistenter och arbetsterapeuter.
I personalgruppen har vi kompetenser i bland annat Nada-akupunktur och taktil massage. Fem av oss har behörighet som ASI-utredare (Se länk i högerspalten!). Vi har också konsultläkare och etisk rådgivare.
Välkommen till oss på Sensus!


20minuter om dagen-är bra för magen?

Gårdagen tillbringades mestadels i bilen, sucka! Blev lunch hos mamma och sen gav jag och johan oss iväg mot skåne.. Det var lite långtråkigt men roligt med.. (jag säger) går bilen mätarn ut? (johan säger)Bilen går mätarn ut, jag vet det utan att vi behöver testa. (jag säger) neeeej vi Måste testa. Försöker mig på att övertala johan... (när robban läser så kommer han bli galen, hahaha) men kan säga så mycket att vi missade mantorp och helt plötsligt kom avfarten till linköping, lite för fort tyckte vi, HAHAHAHA.....
Hade ett långt samtal med Erika när jag kom hem. Det var mycket roligt, min Lejka =D <3
"Jag är ju sjukskriven"
"Varför"
"Jag har ju en sjukdom"
"HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA"

Idag har jag varit duktig och betalat räkningar för typ alla pengar jag har, illa men så är det.
Sen bara tagit det lugnt med min älskade unge <3 Vi har promenixat och sen bara myst <3
Nu badar min lilla ängel och sen ska jag försöka lägga henne.

Robban ringde och sa att dom bestämt att dom bara får ringa samtal på 20min varje dag, dom är ju helt jövla sjuka i huvudet. Seriöst.. Vet fan inte vad jag ska säga omet asso.......

Sovmorgon, underbart ;)

Vem som helst tycker väl om sovmornar? Så skönt!! Wilma vakna kvart i tio och det kändes rätt okej att kliva upp då, även om jag mer än gärna hade sovit lite till ;) Frukost till Pippi Långstrump som är det ända som gäller nu, bara Pippi Pippi Pippi Pippi, aningen tjatigt men så är det, och min mkt rastlösa tös sittter ju iaf still då och det är ju skönt det med. Så det överväger, Pippi alltså, istället för spring och skrik och "jag behöver uppmärksamhet 24/7"-beteendet.. ;)

Fixat inbjudningskorten till Wilmas kalas =) Och hon planerar för fullt vilka som ska få komma, blev dock inte alla 1793 barn som hon ville, men hon var nöjd iaf =)

Lunch hos mamma med, ovanligt eller inte med tanke på att jag i stort sätt bott där i två veckor men nu har jag och wilma "flyttat hem" men ändå kan jag inte slita mig, letar anledningar till att åka dit varje dag ;) Men så är det väl när man inte klippt av navelsträngen ordenligt ;P Men hon är bra min mamma <3

Sen förstår ni har jag och Wilma varit hos Erika och Kevin <3 Det var himla länge sen vi träffa dom så det var himla trevligt, kidsen tyckte det med var roligt att få leka några timmar =) Och där blev vi bjudna på middag, vilken lyx va, jag har inte lagat mat en enda gång idag, nice ;) Vi åt RUNDA korvar, hahahahaha helmobbat men det smaka precis som vanlig korv, men runda stek-korvar liksom, Mkt skumt, vad dom hittar på alltså, hehe!

Pratade med Robban och dom andra där hade tydligen klagat på att han sitter för mycket i telefon på kvällarna, okej, är det för mycket prata med sin flickvän i en timme om dan??? Och om dom andra ändå inte ska använda telefon vilket ja antar eftersom dom inte sagt nått så varför i helvete ens bry sig om vad han väljer att göra. Det är ju så viktigt att förstå att allt gör man för sin egen skull, ja bry er då för fan inte om vad han gör då, dubbelmoral! Jag blir förbannad! Så nu får vi väl se om han ringer imorgon eller om han får schema på vilkar dagar och tider han får ringa mig, HELSJUKT!!!!

Nehepp, nu blire att krypa ner i sängen bredvid min älskade unge <3 Najti!!


Uppdatera lite då kanske.....

Midsommar har det varit och det firade jag och Wilma och mamma hos min mormor. God mat och dans runt midsommarstången, väldigt trevligt! =)
Sen på kvällen blev jag hämtad av Chribbe och Svrdis och vi begav oss till deras vänner som firade midsommar i Loftahammar, det bev en lugn men mycket trevlig kväll.

Wilma och Robban har varit och badat massa och dom har haft egentid vilket uppskattas mycket från båda =)

Wilma har haft en heldag själv med Bonusfarfar och Bonusfarmor och Bonusfaster =) Dom åkte till Valla och titade på djuren och och åkte tåg.

Himnabadet åkte wilma och Elin till och det uppskattades mycket av min lilla tös =)

Jag och Wilma har "bott" hos mamma ganska mycket det har varit roligt och vi har myst en massa =)

Kalas hos Ester har Wilma varit på med, ett extra plus var nog att Liam var där ;) Dom ska tydligen gifta sig efter vad hon säger =) Söta söta söta! =)

JAg har haft praktik i fem veckor på Dagvården på Åleryd, för dementa, det har varit roligt OCH tjatigt. ;) Men alla är goa på sitt sätt. =) Sista dagen var i fredags och det känns riktigt skönt att äntligen vara ledig och bara kunna ägna tid till min älsklingsunge, för om fem veckor ca blir det ju konkurans om uppmärksamheten när bebis kommer.

Robban  har skrivit in sig på behandling och just nu orkar jag inte skriva mer om det. Han har varit där i snart tre veckor och kommer hem i mitten av augusti ungefär.

Jag bara önskar att bebis kunde komma ut nu, för nu tycker jag inte det är så roligt att vara tjock längre, har ont, orkar typ inget och usch allt är bara dåligt.. Nerå men längtar som bara den tills det är dax...

Igår var jag och Wilma och hälsade på Robban, han sa grattis till henne och så eftersom han inte fick komma hem idag =(
Sen åkte jag och Wilma till Jenny och Oskar för dom hade dop för lillemannen =) Vi var dock inte med i kyrkan men vi fikade lite och så.

IDAG FYLLER MIN ÄLSKADE ÄNGEL 4 ÅR =D Mammas stora tjej =) Vi har haft lite besök och hon har fått massa presenter och vi har ätit tårta och kakor =) Ett litet kalas som hon tyckte var himla roligt, det riktiga kalaset blir senare på busfabriken, vilket hon redan börjat planera inbjudningarna till ;) Mammas söta!!! <3<3<3<3<3<3<3<3

Aaaa det var lite av det som hänt sen sist har säkert glömt en massa men så kan det vara isf... Ska försöka skriva lite mer dagligen nu.........

Ska försöka lägga in lite kort sen om jag orkar.

Nu ska jag göra annat......

Saknar honom <3

RSS 2.0