Rastlös

Nu har min karl kommit hem + hans vänner F och E roligt för honom =) Själv sitter jag juh här och skriver, ska lägga Wilma strax. Raslös är jag, lalalalalalalaaaa, men finns ju inget åh göra + att ja min älskade Wilma hemma <3 Så får väl göra en favorit i repris som igår, tv/sova!!

Trevligt!

Har varit hos Madde och Nova och hälsat på =) Det var himla trevligt och ungarna lekte kalasbra tillsammans faktiskt, det var roligt! =D Vi laga mat och ungarna har badat och ätit glass osv, som sagt, Mycket Trevligt!! =)

Nu är jag och Wilma hemma, har laddat upp med Godis och Cola och ska strax mysa ner oss i soffan =)
Robban är på Hockey med sina gräbbs! Såå...yttligare än kväll själv med min prinsessa, dock tråkigt att Robban ej e hemma då han åker och jobbar imorn, kunde ju varit roligt att spenderat tid med varann men icke =P Men, Jag överlever faktiskt!

Jag har bestämt mig nu.

Wilma <3

Måste bara lägga upp en bild på min älskling, sååå söööööööt =)

  Mammas unge <3 (hon är inte arg hehe)

Full på ETT PAR öl???

Nu har mamma varit här och druckit kaffe en snabbis =) Innan hon skulle till jobbet!
Wilma fick sockerkaka, hoho gissa om det är sockerkaks smulor överallt?? Jajjemensan! Så Robban fick dammsuga!

Ska göra mig iordning strax och sen ta upp det sista (som jag inte orka igår) från tvättstugan sen ska vi iväg! =)

Om man säger "ska bara träffa mina vänner och ta ett par ett par öl". Ett par öl blir man väl inte kalasfull på? Eller det beror ju iofs på hur många "ett par" är.. För mig är det iaf två-tre st.. Men det beror ju kanske på vem man frågar.
Men men säger bara KARLAR alltså!!!!!!!


Morron!

Jag som trodde Wilma skulle sova länge idag eftersom hon va uppe länge igår. Men Icke, kl åtta var det dags att gå upp, gäsp! Nu står min söta och tittar i kylen och gapar att hon vill ha kräm så det är väl dax att göra frukost då =)

Mammas unge så sööt =)

Nu sover Wilma, hon somna på 2sek.. Jättetröttaste!
Vi kolla på My Little Pony förut och myste.. Så såg jag att hon såg lite ledsen ut och torkade sig i ögonen..
(i filmen har ponnysen tagit hand om en liten skadad grodad och så lämnar dom tillbaka den i skogen) Så fråga jag om hon var ledsen och då börjar hon jätte-gråta och säger att hon har ont i halsen. Men det kom fram sen att det var för dom lämna tillbaka grodan som hon var ledsen, också iaf, mammas lilla söööööta unge! Trösta, krama o pusse på!! <3 Ledsamheten och halsontet(?)gick iaf över med lite varm mjölk =)
Nu ska ja bädda ner mig i sängen och kolla på tv/sova!!! Bye!

Mys!

Nu har jag diskat och plockat iordning lite,så nu har ja bara vika kläder och dammsuga kvar, fast det tar jag imorgon för jag orkar inte nu. Och så tvätten med, suck!
Så nu ska jag snart mysa ner mig i soffan med min Prinsessa <3 Kolla film och käka chips =)
Robban ska träffa några vänner och ta en öl eller nått tror ja så jag har hela kvällen själv med min underbara unge! =)

Att man så fort helt plötsligt bara kan känna sig så nere, bara pang och så tänker man en jävla massa och mår inte alls bra, INGET roligt..

Pratar med Jonas haha och han har hittat brev.. hahahahahah... Som jag har skrivit till honom 2003 hahahaha.... När jag bodde i Eksjö.. Hahaha så läser han dom för mig, hahahahahhaha guuuud så pinsamt!!! =D Men jag hade iaf skrivit gulliga saker, haha!!!

Matlagning

Japp här lagas det mat, köttfärssås och makaroner och ost på i ugnen GOTT!!!!! =)

Tvättstugan har jag med nu från kl 17, jättekul såhär en fredag, hehe eller inte. Städa ska jag också göra, gud så duktig ja känner mig, haha! Robban är hos någon vän och umgåsas! Så jag är själv hemma men Wilma, ska mysas med henne efter alla sysslor =) Mammas unge! <3 Nepp nu är maten klar, bye!!

Hahaha Så Skadad =)

Jag sitter och läser bloggar.

Robban - Jag vill inte att du är inne och läser typ... gaybloggen.se
Jag - Varför inte?
Robban - För att OM det tar slut någon gång så tar jag med mig datorn och då vill jag inte att folk ska tro att JAG varit inne och läst.
Jag - Hahhahahahahahahhaa du är störd!!!!

Så gick jag in på gaybloggen.se och Robban säger "Fan va snygg han var"
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAH!!!!!!!!!!!!!!!!

Fredag

Jahopp, och vad händer idag? Blir nog en lugn fredag. Har precis käkat frukkost och tänkte att ja skulle göra mig iordning och gå med Wilma till lekparken =) Sen ska jag nog träffa mamma idag också =)
Får väl se vad som blir mer!

 
Wilma och Axel (tor ja) hehe inte lätt det där med tvillingar, som är Jätte lika =)


Angelica O Erika =)

 På Busfabriken!

 På HM!

God Morgon!

Erika och jag gjorde sällskap till dagis och lämnade kidsen. Sen gick vi och handlade god frukost, baguette och röra och gurka =) Så nu blir det frukost alldeless strax, nice!

Funderar på att jag nog vill köpa en attackfisk(RED TERROR),Erika berätta om Jennys fisk Göran(som är en hona)och ja tycker den verkar lite rolig =)

Inte på topp........

Ja det är ju inte alltid lätt att välja när man har två alllternativ.
Och vad som blir bäst för en själv.
Hur ska man kunna veta det Innan man valt?
Det märks väl efteråt, eller?
Om man väljer fel då?
Inte alltid lätt att ändra sina val efter att man valt.
Måste bestämma och välja innan det är försent.
Jag tycker det är svårt och jobbigt, inte på topp just nu!!!!!



((inga komentarer tack))


28/01/09

As I see you with the time
Is that I need you
I keep my smile up with the lie
That I need you

Problem??

Fick ett mess där det stod att en vän hade problem...
Ett av problemen var att hon upptäckt(inbillade sig?)att ena hennes blygläpp var längre än den andra..
Men är det ett problem?? Alla ser vi ju olika ut och det är ju bara att acceptera det, eller??
Ska nog ta mig en kik på mina egna och se om dom är lika långa eller inte, haha!!!
Hahahahahahaha.....

För övrigt har jag själv ett problem vilket är att alltid se vindögd ut på kort, säger Robban iaf, tack älskling!!!! =)


Busfabriken

Japp där har Jag Robban Erika och våra barn varit =) Mkt Nice =) Honken var med mä =) Vi lekte allehopa =) Ganska skönt att Wilma och Kevin är så stora att dom kan leka själva så man slipper springa efter dom hela tiden, det är ju jobbit att klättra juh..
Efter det åkte vi och köpte en dator, eller Robban köpte en men ja kommer sno den =) Jag behöver den mer än han, hehe! Tack iaf älskling för du är underbar <3


*

Några bilder från Västerås-07 =D

Erika o Jag =)

 Jag!

 (pecka) Erika =)

 Jenny =)

 Bilen, Jenny =)

Ynklig!

Skolan har börjat, roligt faktiskt. Det negativa är ju då att vi fått en annan lärare än förra terminen, och ibland är hon så vimsig att man undrar om hon ens kommer ihåg vad hon heter! Men det blir nog bra, huvudsaken är ju att man lär sig det man ska.

Robban är hemma och är sjuk, eller ska jag skriva Döende? Det är ju vad han tror iaf. Ett man-syndrom! Det är ju så mkt mer synd om alla sjuka karlar än om vi tjejer blir sjuka, eller hur? Så fruktansvär jävla Ynklig är han, hehe! Men självklart tycker jag synd om min älskling som är sjuk *pusse på* men det hela behöver ju inte gå till överdrift! Kanske är ja lite elak(?)men det känns som att om jag är sjuk så har jag ändå massor att göra, jag har ju min lilla tös att ta hand om oavsätt hur sjuk jag är. Visst att robban inte har barn men iaf, själva poängen att kan Jag vara uppe oavsätt hur sjuk jag är, borde ju han kunna det med?! Haha nu känner jag mig lite elak, skäms!





Så det kan gå!

Om man har sex är det väl bådas ansvar att tänka på skydd? Självklart tycker dom flesta!
När tjejen tar initiativet till sex så kanske killen räknar med att hon käkar tex p-piller. Men dumt av killen att inte fråga.
Och så när tjejen dagen efter säger - oj då, jag äter ju inga p-piller. HALLÅ? Vad då OJ?? Det hade väl varit något att säga INNAN man hade sex, eller?? Hur som helst så blir tjejen med barn OCH tänker behålla barnet. Men hon är inte säker på vem pappan är men hoppas på att det är *namn*. Och säger sig vara helt säker på att det är *namn*. Hur fan kan hon vara säker på det? *Namn* vill Inte ha barn pga av olika saker, tex att dom inte är tillsammans. Men tjejen är kär och vill ha ett förhållande. Så nu har hon då en snara runt halsen på *namn* och hur han än väljer att göra kanske han är bunden till tjenen för resten av livet. Och att gå i 9 månader och inte veta om man ska bli pappa, det tar nog rätt så mkt på en människa. Förstår faktiskt inte hur tjejen tänker i detta läge, det är ju inga bra grunder att skaffa barn till världen tycker inte jag. Men å andra sidan förstår jag om man inte vill göra abort, men iaf!

Tycker synd om *namn* måste jag säga!!!


Norge!

Följde med Prytz och jobbade härom dagen. Han kör budbil (tidningar) till Norge och Danmark. Och vi fick åka till Norge. Jag hade hoppats på att vi skulle åka till Danmark då Norge-resan känns dubbel så lång, vet ej varför. Det skiljer inte många timmar emellan men iaf så känns det så.
Påvägen till jobbet blev vi stannade av Polisen. Prytz fick böter då han körde 80 på 50 väg. Ajajaj! Han fick böter på 3600kr men vad är det i jämförelse med att om han kört 1km till för fort så hade han blivit av med körkortet. Tur i oturen!
Hade lite ont i kroppen efter ca 15 timmar i bilen men det var trevligt då vi inte ses så ofta.

Wilma åkte till Carina och Stefan igår. Och jag gick och la mig i stort sätt direkt för jag mådde inget bra, ont i halsen och feber(?).
Mår fortfarnde sisådär lite febrig men har iaf tagit mig ur sängen och hem till mamma för att göra klart mina sista uppgifter.
Erika är i stada med sin målarfirma(hennes mamma och Jenny=)dom gör fint i hennes lägenhet. Får se om jag åker dit sen. Va några dar sen ja träffa Erika och ännu längre sen jag träffa Jenny.

Saknar Robban, han kommer inte hem förens på Torsdag och det känns som det är jättelångt till dess. =(


Erika hade rätt, haha!

Keso min tjejja har tagit KÖRKORT idag =) GRATTIS gumman! =)

För övrigt har jag pratat med Erika hela dan (känns det som iaf) och det är alltid lika roligt när våra samtalsämnen börjar seriöst och sedan slutar så överdrivet alltid, haha! Men, alltid lika roligt som sagt! =)


ERIKA!!!!
Dinosaurierna dog ut för ca 65 miljoner år sedan. Varför de dog ut vet man inte. Men några av förslagen är pga en astroid, hormonsjukdom och klimat förändringar. Men nu håller sig de flesta forskarna till den astoid versionen.
Enligt en teori ska en jätte stor asteroid eller komet (minst 10 kilometer i diameter) ha kolliderat med jorden. Nedslagsplatsen tros ha varit den Mexikanska gulfen.


Du hade alltså rätt gumman! Så det var ingen ISTID som dödade Dinosaurierna för er som trodde det! Haha!!


Mamma och Wilma sitter på golvet och spelar memory. Vilken hejare min tös är hehe, duktig, har flera par än mormor =)
Om jag skulle tvinga min kära mor att laga mat till mig för jag är Sååååå Hungrig.. =)
Vill att  Robban ♥ ska komma hem, SAKNA!





KanelBullar =)

Har en underbart snäll pojkvän jag =)
Igår när vi kolla på tv fick ja syn på bullar... Mmmmm så gott!
Så sa ja att vi måste baka bullar någon dag!
Det kan jag göra nu säger han och så åker han o handlar ingredienser =) Söt!
Så vid halv tolv igår kväll så va dom färdiga, det va sååå gott! =)

Igår var vi o drack kaffe i Linghem, det va bara Robbans pappa som var hemma. Sen lurade Robban ut mej o sin far i lekparken med Wilma så han kunde packa alla(?)sina kläder. SÅ jävla kallt det var, jag var inte klädd för utelek. Men vad gör man inte för sin älskade prinsessa =)

Så igår em/kväll blev det att tvätta, det var MYCKET kläder, puh!

Sitter hos mamma med en kopp kaffe i handen och nu SKA jag göra mina arb. till skolan! Suck!

Sen ska Jag, Wilma, Mamma o Pappa åka till min Syster och fira hennes karl som fyller år! Ska bli trevligt, ses ju dock inte så mkt!

Lugnt!

Robban o Pelle är ute med ungarna. Solen skiner ju, nice =) och jag börjar ångra lite att jag inte följde med dom ut. Istället sitter jag här och läser bloggar o kollar lite. Men det är skönt, det är helt tyst, förutom knapprandet på tangentbordet dock.
Ungarna kollade lite på Alvin och Gänget förut, filmen är ju så rolig, söta små korrar som sjunger. Sweet! Men med den överskottsenergin dom har så blev det inte så mkt tittande. Det är ju mkt roligare att göra allt man inte får istället =)  

RSS 2.0