Wahoo =)

Skolan idag var rolig =) Vi fick sätta kateter på en låtsas-penis, och vi fick ta ven-prov i en låtsas-arm =) Det gick himla bra och det var kul =) Lärorikt juh!!
Mamma hämtade Wilma på dagis och så möttes vi hemma hos mig. Som den blogg-nörd jag är måste jag ju skriva lite innan jag sätter igång med att packa.......
Men skriver kanske mera sen........
Bye!!


........

Wilma hade ingen feber idag, men fick vara hemma från dagis iaf. Mamma kom hit på förmiddagen och vi tog en kaffe innan jag åkte ner till stan, mamma var hemma med Wilma, jag var tvungen att fixa med folkbokföring och sen ansöka om nytt bostadsbidrag, och herregud så jävla mycket folk de var på försäkringskassan, det är det iofs nästan jämt men idag kändes det som ännu värre med folk, antagligen eftersom jag var stressad. Sen stressade jag eftersom mamma skulle iväg till jobbet. Jag packade lite men det tar emot eftersom det är så fruktansvärt himla tråkigt. Men imorn har mamma lovat att hjälpa, TACK TACK!! Wilma har lekt en massa på sitt rum i dag, det tillhör inte vanligheten, hon vill gärna vara där jag eller någon annan är, vill absolut inte vara själv, men idag som sagt har styrt själv, lekt med sina barbie och byggt med klossar, varit ute med "sina hundar" på promenad =D Mammas finaste!! Den mest underbaraste som finns ♥
Nu ligger hon i sängen och pratar med sina hundar tror ja =) Hon skrek åt mig nyss att sänka på tv.n hehe så hon kunde sova, sötnöt!!! =)
Jag  själv har en jävla massa att göra men det är som om att jag käkat tusen sömntabletter =( Så jag har absolut ingen ork till nått!! =( Får ta nya tag i morn helt enkelt!! 

          

Jag och mina finaste älskling <3 Mammas ängel i sin fina korta lugg ;)

Ojojoj...

... Vad mycket jag har att skriva =)

Var ju med i en "trafikolycka" förra veckan, i torsdags! Det var himla roligt. Några från klassen(resten var dagen innan)fick åka till ett stället, minns dock inte namnet på stället. Och när vi kom dit, fick vi olika roller, olika skador, olika puls osv.. Sen var det brandmän och ambulanspersonal där. Vi fick vara markörer i en trafikolycka, ena olyckan var det två bilar som hade krockat, och den andra var en bil som kört in i en korvkiosk kö. Det var väldigt intressant och se hur dom jobbar, hur dom prioriterar dom skadade och så. Men alla personal var duktiga =) Bar ut några på bår, satte förband på dom skadade, tog puls, satte nål i armen(på låtsas) satte nackkrage osv... Riktigt roligt! Vi blev bjudna på mat och fika och så fick vi säga vad vi tyckte var bra och mindre bra och fråga varför dom gjorde si och så! En lärorik dag =)

Lite bilder =)
("skadorna" är låtsas-grejer man sätter på arm eller ben. Men det ser ganska äkta ut tycker jag)

 Rebeckas arm!

 Mitt ben!

 Marikas lår!

 Jag, "blek, chockad, och blodig"!

Hehehe =)

Måste bara berätta att vi gick in på Coop i våra outfits, och där innan för dörrarna stod sånna dära telefonförsäljare, dom kollade med ganska stora ögon när vi kom in, så skrattade dom. Skulle nog med glo om någon gick omkring i blåa kläder med olika "skador". =)


I Fredags var jag, robban och Wilma hos pelle och ylva och barnen och fikade lite och ungarna lekte, trevligt! =)

I Lördags åkte vi ut till Jonas, Keso och Stoffe var också där. Vi styrde med olika grejer allehopa, tvätta bil, gräsklippning, slipning(haha) osv.... =) Wilma lekte mest med sin docka+vagn =) Sen på kvällen kom Macke och Emelie och frida tror ja hon hette. Vi grillade och käkade massa mat =) GottGott!!! Dom andra drack öl, och det var himla trevligt. =)
På söndagen käkade vi frukost ute i trädgården, hur underbart som helst, bara kunna gå ut och sätta sig, me liiiike =) En stor trädgård slår ju en liten balkong med hästlängder =) Sen efter ett tag begav vi oss hem. Tog det lugnt, käkade och sen i säng!
Tack alla för en underbar helg =D

I natt fick min älskade unge feber =( Men hon har varit ganska pigg idag ändå, fick panodil och så.
Tråkigt när det är så himla fint väder och behöva vara inne, men vi fika på balkongen förut iaf så lite har hon varit ute!

Blomman och Trötter kom förbi förut på en kaffe, treligt eftersom jag inte träffat dom på länge! =)

Nu kollar Wilmis film och jag ska packa..... Så roligt så, eller Inte men ett måste!!

Jajuste, Wilma har ju blivit storasyster då, Hennes pappa och hans tjej fick två flickor(den 19.e april tror ja)!! Lite tråkigt dock att dom nog antagligen inte kommer träffas nått, men så är det. Hon vet att dom finns iaf!!

Nähää, byebye......

orkar inte...

...skriva om allt idag, är trött och ska sova tidigt! Men det har varit en rolig dag iaf  =) Skriver om allt imorn!!!!!!!

bajj bajj

Lite packning och Barbie-film

Skola idag med då, eller aaa bara info för morgon dagen. Vi ska träffa ambulanspersonal och så, bli sminkade, få olika skador och spela "offer" i en trafikolycka, ska bli roligt hehe!  Men det berättar jag mer om imorgon =)
Tog en kaffe med Keso innan jag skulle hämta Wilma. Och när vi kom hem ville Wilma vara ute och cykla vilket hon självklart fick, hon känns så stor, får vara ute själv(inte första gången) =) Men bara så jag ser henne från balkongen. Jag passade under tiden på att diska lite, packa lite köksgrejer som jag inte behöver nu, onödigt att 17 muggar framma och så. Ska försöka packa lite kläder och så imorgon, sånt jag ändå inte kan ha nu när magen är för stor, och vinterkläder och skor och sånt. Så jag inte står dagen innan vi ska flytta och inte har packat ett skit, känner mig duktig som förbereder, det tillhör inte mig att ha framförhållning, oftast gör jag allt i sista sekund. Efter att vi käkat mat blev det film, samma som hon såg två gånger igår, Barbie-film. Jag tycker det blir tjatigt, men Wilma gillar den så det är bara bita ihop ;) Nu ligger hon och styr inne i sin säng, somnar väl snart. Jag ska ta tag i att läsa en bok för att sedan skriva om den, skolarbete som jag inte gjort =/

Fan för dig! Jävla idiot! Jag mår skit, tack!!

!

Skolan, sådär rolig då, bara en massa skrivande, sssshh!
Hämtade Wilma på dagis och vi gick hem och myste i sängen och kollade film, slapp, slapp!! =)
Har inte gjort alltför mycket idag alltså, mest bara tagit de lugnt, vilken är skönt det med!
Nu ligger Wilma i sin säng och läser bok för sig själv ♥ hon somnar nog snart tror jag. Då ska jag nog med hoppa i säng för jag är Så himla trött, har varit det hela dagen idag, usch!

Ett liv som rör sig i magen,sprattlar och sparkar,det är så underbart ♥
Går in i vecka.22 idag, ♥

God morning!

Är hos mamma fortfarand. Ska åkta till skolan om sisådär tio min, suck, skriva en massa idag med tror ja, det är segt!
Mamma ska lämna Wilmis på dagis sen =)
Sen vet ja ej vad denna dag bjur på för någe, som som märks helt enkelt. =)
Nähä nu måste ja gå till bussen,
Hejs svejs!!

Dagarna som vatt då...

Skrivit kontrakt, =) Får nycklarna nästa onsdag, yeees! =)
I Fredags var Jag Robban och Wilma hos Jenny och Oskar, ungarna lekte bra som vanligt =) Sen körde vi Wilma till Carina och Stefan, sen åkte vi ut till Jenny och Oskar igen, grillade och käkade mat, kött och potatisgratäng och annat gott, nice!!!!! Oskar, Robban och deras vän drack öl, icke jag och Jenny då, men faktiskt var jag inte ens sugen, fan lukten av folk som druckit, USCH!! Hehe! Sen senare på kvällen/natten blev jag hämtad och vi snurrade runt i bilen en stund, min Erika var med och det var behövligt, vilken tjej, och hon är min väninna ;) ♥
Lördagen sov vi bort typ halva av, hehe kom ju inte i säng förens tidigt på lördagsmorgonen så det var välbehövligt med sömn. Sen iaf drog jag och Erika ut till Micke och dom andra som var där, det var trevligt som fan =) Spelade guitar hero och sjöng och spelade biljard och så, mycket nice, me like =)
Söndagen blev lugn, Wilma kom hem. Vi sov hos Erika.
Idag lämnade jag kidsen på dagis medans Erika stressade iväg till sin praktik.
Och idag har jag varit duktig och ringt en massa och fixat, duktiga jag!
Nu är vi hos mamma, Wilma somna precis och jag sitter här, ska strax sällskapa med mamma framför tv.n, mys! =)

  Erika =)

  Jag =)

  Wilma plocka blommor till mig förut, SÖTAST ♥

  Mammas lilla klätterapa =) (upp gick bra att ta sig men ner fick jag allt hjälpa henne ;)




miss you miss you, fan dig!


Magen v.21 =)


Onsdag!!!

Skola idag, woho, eller nått, bara suttit och skrivit en massa, jobbigt! Men så är det ju, det kan ju inte alltid vara superroligt heller. Lunch med Martina på Åhlens, Gott!!! =) Hämtade Wilma, hon fick cykla hem från dagis, gladast! =D Mötte mamma och vi gick hem och gjorde kaffe och saft och tinade bullar =) Fikade på balkongenn, mys i solen =)
Keso, Stoffe och Jonas kom förbi lite senare på en kopp kaffe, nice nice =)
Sen kom Jenny och hämtade mig och Wilma och vi åkte och köpte glass på Bosses Glassbar, Smarr! En sväng till biltema och max blev det också. Och vi pratade, hoppas allt är bra nu och inga skuggor??
Nu är jag hemma och Wilma sover sen typ två timmar. Jag har satt på lösnaglar, har bestämt mig för att sluta bita på naglarna, hehe får se om jag lyckas! Pratat med Älsk i telefon länge med <3 Han kommer hem imorn <3

Skriva kontrakt imorn, YES!!!!!!! =D

Nää nu ska ja krypa ner i sängen, Bye!

GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!!!

Hyresvärden ringde precis och VI FICK LÄGENHETEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D Jag är SÅÅÅÅÅÅÅ GLAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ska skriva kontrakt på fredag troligtvis, wohooo!!!! Så flytttar vi i början av maj =D Så Nice!!! Helt jävla underbart, perfekt!!!

God Morgon!!

Wilma sover fortfarande, tröttaste =) Så jag ska göra iorning lite frukost till min sötaste. Sen ska hon till dagis, har lovat att hon ska få cykla dit, och hon är överlycklig =D Sen ska jag hem och käka frukost med mamma, får se om jag äter nu och sen =P Hehe, älska mat =P Så ska jag ta tag i mina uppgifter som jag inte gjort än, ILLA!
Ska ringa hyresvärden med sen, ojojoj,så får vi se vad som sägs!

Frukost nu då, hej hej!

Dags att skriva lite då... =)

Hmmm, ja vart ska jag börja, hehe låter som om jag inte skrivit på ett år...

Har sovit hos E ett par dagar och vi var ute på ett litet äventyr,  E gav bort en nästan urdrucken kaffe till en förbicyklande (vi åkte bil) haha mobbade jävel, vem fan tar en kopp kaffe av någon och dricker det????? Hahahaha! Sen snattade vi ägg hoho.. Rondelldekorationen hehe, gud va vi är småkriminella, det gillas haha! Umgåtts med folk på T1macken med, haha roligt roligt =D
E och jag åt en jävla massa en av kvällarna, det är så vi umgås, ÄTER MASSA olika gottiga saker ;)
Sen var i trädgårdsföreningen med ungarna så dom fick leka där ett par timmar, det uppskattades =)
Sen har jag och Robban och Wilma käkat lunch vid ån, varit hos Jenny och Oskar med barn. Och ungarana lekte som vanligt en massa, roligt! =D Sen var jag, mamma och Wilma hos Malin med familj, och ungarna lekte =)
Varit ute och cyklat och varit i lekpark osv..
Ja det var då dagarna som gått, har väl glömt en massa men men..

Bilder säger väl mer än ord eller säger man inte så???

Påsk-kärring/gumma =)
    



Allt jag och E åt på loppet av en timme, hahaha =)
    

      Hahahaha!! ;)


I Trädgårdsföreningen =)
         


Hos Mailn =)
         


Lunch vid ån =)
 


Vi såg två älgar när vi var ute och åkte, hihi =)



Ute och cyklar =)






Så nu orkar jag inte sitta här mer, tar ju en jävla tid att lägga upp bilder, pust!! Hehehe..
Robban min älskling är påväg till jobbet nu så det är lite tråkigt =(  Sakna! (förlåt love att jag inte varit den bästa nu när du varit hemma, ändring ska de bli)

BYE!!!!!

Glad påsk!!

Idag ska man ju klä ut sig till påskkärring :) wohooo, tänk om man varit liten, vad roligt att klä ut sig. Om man skulle göra det nu i vuxet tillstånd och gå och dela ut påskkort skulle man väl bli satt på psyket ;) Men iaf så klädde jag ut min tös till påskkärring eller ska jag skriva påskgumma, låter ju mer vänligt liksom, whatever. Hon var såååå himla söt mammas hjärta. Bilder kommer sen då jag inte har nån sladd till telefon så jag kan ej lägga in bilder nu. Är ju inte hemma.

Efter att jag lämnat Wilma på dagis gick hem till Erika och drack kaffe och käka frulle, var bara tvungen att skriva frulle för det låter så mobbat, FRULLE!!!!!!!!!!!!!! Sen gick hon, Emma, Kevin och Oskar till simhallen och jag begav mig hem till Keso för en kopp kaffe. =) Mejlade hyresvärden också och nu väntar jag på svar, håller tummarna hårt!!! Sen blev det att käka lunch med Johan och Fredrik, baguette (<---stavas)  Sen hämtade jag Wilma på dagis och nu är jag hemma hos Erika och har hand om våra små vilddjur som bara bråkar hehe... Erika är iväg med Jenny men jag hoppas hon kommer snart för jag står ej ut ;) Nerå, men jag är i behov av en vuxen att dela tankar och så med =)

FÖRESTEN ringde hyresvärden nyss och jag är SÅ HIMLA förväntansfull, MEN tänk om jag inte får lägenheten, DÅ GRÅTER JAG FLODER!!!!!!!

Stress och lite smått panik, så BYE!!!!!!!!!!!


Inte 100% säker... men nästan...

På att det är en liten tjej i min mage =D Hon som gjorde ultraljudet sa åt mej att inte inreda allt med rosa eftersom hon inte var helt säker! Hehe.. Det var en livlig liten tjej(?)som styrde omkring där inne, =D ville inte ligga still, hehe. Men allt såg bra ut och det är skönt!!

Var och kolla på lägenheten med, den var helt OK och jag vill ha den. Ska ringa och prata med hyresvärden imorn, får fortsätta hålla tummarna!!

Träffat Keso Erika Emme Kevin Oskar Martina idag med, mycke upptagen ja visst, ;)

Sen måste jag ju bara tillägga HELVETES JÄVLA SKIT; FAN FAN FAN!!!! Men jag får skylla mig själv visst fan äre så, men trodde inte dom kunde göra så, nu har jag lite smått PANIK!!!!

Familjen, Vännerna ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Halva tiden har gått =)

Japp nu har jag bara hälften av graviditeten kvar, wohoo =) Han/Hon sparkar på som bara den, såå mysigt ♥
Ska på ultraljud imorn och då får vi se om nyfikenheten tar över =) Skulle ju vara roligt att veta vad det är för en liten där inne, plus att det är ju lite roligare att köpa bebiskläder och man kan planera lite liksom! Men får se imorn!

Idag var vi på sjukan och fick nya recept till Wilmas glutenfria mat, dom kolla vikt och längd, 16.3kg och 103cm =) Mammas tjeja ♥
Efter så åkte vi ner på stan, sen gick vi hem till Keso och drack kaffe! Skulle mött Erika men ibland är ja ju trög, ber om ursäkt för det! Jag sket inte i dej utan det blev att jag fattade som om du skulle ha lektion, SRY!! Sen gick vi hem från stan, heja oss =) Tog en ganska bra stund med tanke på att Wilma intresserade sig för så mkt annat, hehe men så är det ju! Lagade värsta goda maten, jag lagade =D Broccoli och ostsås och pasta, gott gott! Sen blev det film en stund och sen kom mamma för att ta med Wilmis till lekparken så jag har diskat och ska nu strax fixa iorning med resten av allt!

Blir en lugn kväll, i säng tidigt.

Ringde på lägenheten, och jag ska dit imorn och kolla, håller tummarna ännu mera! Det va iofs ganska många som kollat på den som jag förstod, men man måste ju ändå hoppas, men inte för mkt!

Ne nu ska ja fortsätta..... BYE!

före och efter!!!!

FÖRE!!!

 



EFTER!!








Här syns skillnaden lite bättre!!!

(erika skratta inte, ingen annan heller tack, detta har givit mig men för livet, okej, jag överdiver, men nästan;)

Ungar säger jag bara!

När jag hämtade Wilma på dagis så fick ja men en chock!!!!!!!!!!!! Wilma och E***N hade hade fått tag i en sax, och klippt Wilmas hår!!! Mitt barns fina långa hår, höll på att börja gråta när jag fick se hur min unge såg ut, och så blev jag galet arg, inte bara på Wilma utan även på personalen som ska ha koll på att saxar inte ligger framme! FRÄÄÄÄÄÄÄÄÄS!!!!!!!!!!!!! Så det blev att försöka fixa till håret när vi kom hem så nu är det ganska KORT! (gråter) och luggen är ca 1-2cm lång KORT! Ser förjävligt ut rent ut sagt, men vad gör man, är väl helt enkelt sånt som händer, fast som helt enkelt inte ska hända! Så nu får min lilla ängel ha ett hårspänne, jag försökte fixa och mecka så det iaf såg någelunda vettigt ut.

 Med långt hår!

 Nya frisyen av E***N!

  Efter att ja fixat!

Okej det är inte så jättekort kanske, (förutom luggen) men ändå kort i jämförelse med hur långt de va innan, 10-15cm är ju liksom borta och det är en jävla skillnad!



Mamma var också med och hämtade på dagis och sen gick vi hem och drack kaffe och lagade mat. Wilma kollar film nu och mamma gick för en stund sen. Ska väl lägga unge när filmen är slut och sen ta tag i disken.

Imorn ska jag ringa på en lägenhet, det är bara att hoppas på det bästa!!! Hålla tummarna!


Här kommer ett kort på magen med, v.19 =)





! ! ! ! ERIKA JAG LJÖG INTE OM ATT JAG SOV SÅ LÄGG NER DINA PLANER NU PÅ DIREKTEN VETTU BIIIIIIAAAAATSCH ;)

m.å.n.d.a.g

Mötte Erika och Kevin och så gick vi och lämnade kidsen på dagis, sen käkade vi frukost på Wiliams, trevligt =) Ingen kock som läser??? då har jag ett jobb åt dej!! =)
Ska väl ta tag i mitt hem och städa lite idag, OCH så måste jag göra en del skoluppgifter, JAG MÅSTE!!!
Jag ska träffa min käre mor sen med när hon slutat jobbet, mkt nice! =)

Nahäj, städ som gäller nu!! Bye!

Jahaja...

Helgen-helt ok! Wilma fick åka till Carina och Stefan trots allt, hon hade ingen feber på hela dagen, och hon var pigg så då fick det bli så. Och hon har varit frisk hela helgen sen, så vet inte vad det var för fel i torsdags, en febertopp och inget mer. Skönt de iofrs! Så i lördags åkte jag och Robban till skåne, till Anders, det var trevligt, vi satt ute i trädgården och drack kaffe och pratade, dom mest, =) Sen vakna max, anders son, SÅ himla sööööööt, värsta humöret haha men har ju att brås på, anders är väl inte den lugnaste personen här i världen ;) Blev lite jobbigt att sitta i en bil typ 7 timmar fram och tillbaka, hade ganska ont i ryggen, problem med hur jag skulle sitta =/ Men jag överlevde iaf. sen gick Robban ut på kvällen och jag var hemma, sen en tripp med Jim på stan. Sen väcktes jag av att M ringde mig 04.10 imorse, MORR! Jag var jättetrött, vet inte vad han ville, prata bara antagligen, men det ville inte jag så dax hehe så vi la på, bad han ringa på dagen istället men det har han inte gjort så var väl inget viktigt. sen somnade jag om i några min, sen ringde Robbans telefon, då var det dax att öppna dörren för hans vän som vi lovat att han skulle få sova här. Blev en cigg och prata lite sen i säng igen, trött trött trött. Sen vakna jag vid 11 igen typ, då gick vi upp allehopa. Dom åkte och köpte frukost, sen åt vi frukost, förvånade? trodde ni dom köpte frukost för att vi skulle titta på den bara, nej nej fel, vi åt frukosten med ;) Sen ut till Linghem och en kaffe hos fam.Honkanen, trevligt. Sen hem, Wilma kom, vi åkte och köpte pizza, sen lite bompa. Jag somna så Robban la Wilma i säng och nattade, underbara! Robban åkte till jobbet kl21. så jag tittade lite på tv, sen ringde jag Erika och vi prata storkok och frysa in och ja som vanligt blev det lite överdrivet. HAHA!
Tänk om Robban skulle ha en hund och träna akillety (jaja felstavat jag vet, men det var det som var roligt i det hela) HAHAHAHAHAHA hela dagarna!! SÅ MOBBAT men det var roligt! =)
Ska nog lägga mig snart,är ganska seg, upp imorn ganska tidigt me, lämna på dagis och sådära.

 KÄRLEK ♥












TÄNKERTÄNKERTÄNKERTÄNKER!


Torsdag idag då!

Lämnat Wilma på dagis.
Skola.
Lunch med Keso.
Köpt nya,skor,väska,leggigs till mig,tröjor till Wilma.
Hämtat Wilma.
Fikat med Martina.
Träffat Älgen, Bjura och Helena.
Lagat mat.
Tvättar gör jag.
Kollat film med Wilma.
Åh min stackars tjej har fått feber, mammas unge =( Värsta gnällig och ynklig, stackars min unge.
Så blir att hon får vara hemma i helgen, inte åka till Carina och Stefan.
Ska försöka lägga min ängel nu så hon får sova.
Sen ska jag plocka iordning lite här hemma, det behövs.
Sen kanske fixa lite skoluppgifter?? Jaa, kanske!!!

Bilder från idag <3

 PUSS <3

 FINASTE <3

 SÅ UNDERBAR <3

Hellooooo!!!

Igår var jag i skolan och hämtade papper till min hemsjukvårdskurs, den verkade inte så svår faktiskt, så det ska jag nog klara av! Heja mej! Efter att ha hämtat Wilma så begav vi oss till Madde och Nova =) Hennes vän+två barn var där, Ungarna lekte på som bara den som om dom känt varandra hela livet, sött! =)
Sen hem och lagade middag, Keso och stoffe kom förbi med, mkt trevligt!!! =)
MADDE hade en ny telefon, och jag blev KÄR!! Måste ha =)

Så idag efter skolan tvingade jag med mig Cilla till ONOFF, köpa telefon =) Sagt och gjort. En rosa, och jag är helnöjd =D Hämtade sen Wilma på dagis och på vägen hem kom jag på att dom byter kod till dörren idag, men kände mig rätt lugn för jag hade ju nyckel.MEEEEEN.... Inte gick det att öppna med nyckeln inte, NEJ NEJ!!! Så där stod jag... FAN!! Hur ska jag lösa detta då???? Fick lite smått panik där, hehe... Men jag ringde felanmälan..

-Hej! (pressenterade mig och berätta var jag bodde)
-Hej hej...
-Jag kommer inte in, kommer inte ihåg den nya koden.
-Tråkigt för dig!
-Ursäkta, så jävla dryg!!!!
-Om du väntar ska jag hjälpa dig...
-TACK!!!

Så jag fick koden, men vilken dryg jävel haha!

Wilma var ute och lekte lite själv i det fina vädret (underbart med soooooooooool)
Sen lagade jag mat och så kollade vi på en film och nu ligger mitt lilla yrväder i sängen och jag tror hon sover. Förvånad! Mammas fina fina unge, älskar mest av allt, PUSS!
Och jag ska nog glo tv hela kvällen, nice!

Miss my darling gör jag, imorn eller på fredag kommer han hem!!! LOVE<3


Här är en bild på min kärlek ;)


RSS 2.0