Ingen skola idag inte

Nej, istället blev det att åka till sjukan. Bara helt plötsligt imorse började det göra så jävla ont på höger sidan av magen. Jag kunde inte sitta eller ligga eller stå, hur jag än gjorde fortsatte det att göra ont. PANIK, trodde direkt att det var något fel på bebisen. Det är svårt att beskriva smärta men ungefär som om någon eldade inuti min mage. Jag brukar inte börja gråta av smärta, MEN det gjorde jag idag, det gjorde så sjukt ont, läskigt. Som tur va var mamma påväg hit så hon kom precis efter att det onda hade börjat. Jag ringde 112, dom skicka en ambulans och ungefär precis när dom kom avtog mitt onda, det höll bara i sig i 10 min, VÄLDIGT LÅNGA 10min. Men fick iaf följa med till sjukan, gjorde gynundersökning och ultraljud, och allt såg bra ut, vilken lättnad. Dom kunde dock inte säga exakt vad det var som hade orsakat min smärta men dom trodde att det kunde bero på någon blåsa(?) som man får när man är gravid men som ska försvinna i ca vecka 12, men ibland gör den inte det och då när den spricker så kunde det göra ont. Ingen farligt. Så får väl hoppas att det är lugnt nu, ingen smärta jag vill uppleva igen kan jag lova. USCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men nu mår jag bra igen!!!

Efter sjukan gick jag hem och käka frukost, hungrig hungrig hungrig!!!
Sen åkte jag ner till stan och mötte Cilla, fick några uppgifter och så tog vi en kaffe.
Mötte E och sen hämtade vi Wilma på dagis och sen hem och gjorde kaffe och sen vidare till lekparken, så medans Wilmis lekte hade jag och E våran första picknick detta år =) Kaffe och muffins =) Aningen kallt men det va mysigt =)

Nu kollar Wilma film och jag ska nog börja med maten snart. Sen ska både hon och jag lägga oss tidigt, himlans trött är jag!

BYE BYE!!!

!

JOHAN fyllde 25 i fredags, GRATTIS! =) Robban var en stund på hans partaj. Jag kunde dock inte följa med eftersom jag inte hade barnvakt. Så det blev film och mys med min prinsessa istället, love!

Igår var vi på busfakriken med E och K det var trevligt, himla massa folk bara! Sen åkte jag, Robban och Wilma till Linghem till Fredrik och hans dotter. Gick till lekparken en sväng innan vi begav oss till Jenny. Fikade, barnen lekte massa, pratade sex(haha) åt varma mackor, åkte hem, sov!

Idag har Robban städat, TACK älskling. Jag har mest latat mig, har lite ont i magen så har mest legat i sängen. "Druckit kaffe" med Wilma har jag med gjort. =) Ska väl hämta/möta E och K för att sedan åka/gå till Mc.D! Nice! Sen blire väl lugnt resten av dagrn, lekparken kanske också,det har jag ju nästan lovat!

Imorn äre ju skola igen då, heja heja.. Ska börja läsa Hemsjukvård med, det ska bli roligt, hoppas jag =)
Sen Får se vad som händer mera, BYE!!


Torsdag

Frukost med Erika, haha den lilla bedrägerskan haha ;) efter att ha lämnat Wilma på dagis. Tog sen bussen till mamma, lat, orkade inte gå, känns långt att gå från tannefors till berga faktiskt. Där blev det kaffe och massa prat, trevligt =)
Efter det kom Honken och hämtade mig och vi åkte till Öb och kika lite, tycker det är roligt dära haha, små söta saker som man bara måste ha haha,  åhh vad roligt =)
Hämtade min ängel på dagis och hem och satte på en film, städade lite och sen la jag mig ner för att vila en stund, men vaknade en timme senare typ, då var filmen slut och Wilma hade med somnat. Mysigt! Upp och lagade mat och sen pärlade vi och målade, hon har sån inlevelse när hon målar, berättar vad som händer med tex Spöket Laban och Trollet, som hon målade idag, varför hon målar med en viss färg och så, sötast! =)
Sen kom mamma hit igen =) Mamma mamma älskade mamma =) Robban har varit i Skåne, hämtat ny bil, köpt ny, nice.. Eller aaa, det är en BMW och jag gillar inte BMW.. Usch... Men Robban fick bestämma själv så då fick de bli den. Bättre än den bilen han/vi hade innan iaf! Han är påväg hem nu, men kommer väl inte förens 2 inatt eller någe sånt. :/
Har en massa datauppgifter som ska vara klara imorn, men vet ifan om jag orkar, så är det en del saker jag inte kan göra för jag hittar inte hur jag ska göra, sucka... Fast jag hinner nog göra lite imorn förmiddag, får hoppas de iaf. För sängen är mer lockande än att sitta här..

Bye!

Bebisen sparkar

Dom sista dagarna har varit två skitroliga dagar  =D Haha!
Idag har ja varit med min mor och far, och så Wilma såklart =) Vi har kollat cykel åt mig men den var inget att ha dock... Och styrt lite.. Sen har vi käkat mat, köttfärsås och spagetti, gött! 
Wilma la sig för ca en timme sen, lite mera och hon somna på två sek, herregud, hehe inte vanligt de inte =) Känns som om hon kan vara vaken 24-7 =)
Pratade precis med Robban och sa godnatt och så. Ska gå och göra mig iordning för natten och sen sova, trött.

Bebisen sparkade på riktigt idag, man kände verkligen sparkarna, sååå mysigt =) Har känt den lite förut men då kändes det mest som om jag hade en fisk i magen som sprattla eller som om någon petade mig i magen fast på insidan =)

När jag berättade för Wilma att den sparka slängde hon handen på magen för att känna, (vilket hon inte gjorde då den inte sparka längre) så söt mammas älskling, tror hon tycker det ska bli roligt med en lille-bror/syster =) <3

Frågor Och Svar (snattat av fia)

Vad är klockan: 19.41

Ditt Namn: Angelica

Smeknamn: Anni
Piercings: Tungan, Naveln, Näsan, Läppen, Nacken, Och en till

Ögonfärg: Blågrå

Födelseplats: Linköping BB

Favoritmat: Allt just nu, haha =)

Någonsin varit i Kalifornien: Nej

Någonsin tapetserat något med toalettpapper: Tror jag inte nej

Älskat någon så mycket att du börjat gråta: Jaa

Varit med i någon bilolycka: Njaee de tror ja nog inte, inte nån större iaf

Krutonger eller baconbitar: Baconbitar

Favoritdag på veckan: Fredag kanske

Favoritrestaurang: Vej ej

Favoritsport: Springa till bussen (räknas det?=)
Favoritdrink: Vej ej

Favoritglass: Ben and Jerry´s

Walt Disney eller Warner Bros: Walt Disney

Favorit-snabbmatrestaurang: Max tror ja

Vilken färg har din sovrumstapet: Ljusgråa

Hur många gånger kuggade du på teoriprovet: Har ej körkort

Vem fick du ditt förra mail ifrån: Vej ja ej inte kollat

Vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort: Inte en aning
Vad gör du oftast när du är uttråkad: Pratar i telefon, skriver blogg och annat

När går du och lägger dig: Det är olika

Vilket tv-program missar du inte: Hmmmm ser inte så mkt på tv faktiskt
Senaste person du gick ut och åt middag med: Jenny tror jag

Ford eller Chevrolet: Chevrolet

Vad lyssnar du på just nu: Tsatsiki-vänner för alltid (film)

Vilken är din favoritfärg: Svart och Rosa
Hav eller flod: Hav?
Hur många tatueringar har du: 4

Klockslag när du blev färdig med dem här frågorna: 19.48


Äventyr?

Lämnat och hämtat på dagis, som vanligt!
Var på Viking förut och kollade min piercing i nacken, har som ett sår som varar, ÄCKLIGT! Men det var inget som hade med piercingen att göra utan precis under, skönt de, var ju rädd att jag skulle behöva ta ut den. Så koksaltlösning och en salva som jag inte kommer ihåg namnet på så skulle det vara bra igen på någon vecka, nice det!

Är på besök hos min lunchgäst som jag hade igår, vet ej om jag får skriva namnet så hoppar över det, så det får vara så här lite hemligt, lite roligt för dom som är nyfikna och inte får veta, smile!

Får se om det blir äventyr ikväll, skrattar det skulle vara SÅ roligt, det var så länge sen. Blir nog övernattning också, skönt att slippa vara själv då blir jag ju bara så himla rastlös och även om det inte blir äventyr ikväll så har vi ju alltid varandra isf =D

Vi ska iaf äta kladdkaka sen, SÅ JÄVLA GOTT!!!!!

H E J S ! ! !

nice helg

I fredags kväll/natt var Jag Robban Keso Stoffe och Jonas vid Barnmördarkorset   http://www.paranormal.nu/childkillercross.htm   Eller vi var där fast ändå inte, det gick inte att åka ända upp med bilen för backen som var där, pga is. Det bara gick inte. Så jag bestämde mig för att göra sällskap med Jonas och Stoffe och gå upp, dåligt val, ja ångrade mig ganska fort, det var ju LÄSKIGT! Så vi begav oss hem istället.

Lördagen tillbringades med Robbans vän Kibbe. Han kom hit och vi drack kaffe. Sen samlade vi lite vuxenpoäng och gick runt ån, heja heja, det var ju SUPERFINT väder, SOL!! Sen begav vi oss ut till ÖB och sen vidare ut dit till där han bor,någonstans på landet. Käka mat(från kebeb baren, supergott) och kolla film, tre st faktiskt, bara slappa, det var jättenice!

Idag har bara varit lugnt, slapp slapp.. Och så hade vi en lunch-gäst =D
Robban har precis läst bok för Wilma,så nu äre bara hoppas på att hon somnar ;) Mammas älskade unge <3
Robban ska snart åka till jobbet med, kommer sakna han! Min älskling! <3

Fredag

Lämnade Wilmis på dagis och sen hem åh käkade frukost.
Nu är jag och Robban hos Johan och har druckit kaffe och vi ska strax gå och handla lunch, hungrig juh hehe..
Sen blir det datakunskap för min del mellan 13-ca15.30 SÅ roligt, eller INTE! Men ett måste för att få G i skolan så bara att ta sig dit åh görat, japps! Så idag får Robban ta på sig uppgiften att hämta Wilma på dagis =) Sen så hinner jag bara pusse lite på min underbara unge innan hon ska till Carina och Stefan. Så i helgen är vi då barnlediga, får se vad som hittas på, nått måste det bli, annars blir jag så himla rastlös ;)

Nice med Sol

Hämtat och lämat på dagis. Tvättstugan, ska hämta det sista strax. Mat med mamma. Wilma och mamma är ute och cyklar/är i lekparken. Så jag ska passa på att städa. Älskling är påväg hem, underbart!
Det har varit sol hela dagen idag med, snart äre sommar =D Gud så skönt!

Utelek och SOL =)

Käkade lunch med mamma och sen stress iväg till bussen. Köpa dygnskort, 110 riksdaler!! RÅN!!!!, det kosta ju bara 75kr förut, fan vad dom höjer. Sen på nästa buss ut till Jenny (robbans jenny som wilma säger) Efter en stund inne gick vi ut.. Jenny tyckte det var roligt om Wilma skulle testa att cykla utan stödhjul haha.. Det var rätt kul, hon var faktiskt rätt så duktig =) Men jag vågade inte släppa henne nått, så bra gick det inte ;) Sen blev vi kvar ute Himla fint väder, sol sol sol =) Det var dock lerigt i sandlådan så Wilma satte sig fast, haha det såg rätt roligt ut. Och, skitig som bara den.
Vid tre åkte Jenny och hämta Tuva, sen blev det full rulle, spring och tjohej och irriterade mammor ;)
Vi gick ut med barnen i trädgården, Sandlådan blev favoriten och så igen skitiga barn, det är för härligt =)
Det blev makaroner och köttfärsås till middag. Sen bar det av hemåt.
En väldigt trevlig dag! =)

En heldag med Jenny =)

Lämnade Wilma på dagis vid nio, sen hem och sov lite, trött som jag alltid är. Sen hämta Jenny mig halv tolv och vi åkte till ikea och käka lunch, friterad kyckling och ris och sås, GOTT! Sen kikade vi lite i affärer och jag köpte ett par sommartofflor. Hitta jättesöta skor som jag ville ha men köper dom senare. Kommer nog dock inte kunna använda dom i sommar då det är hög klack och det är ju inte så smidigt att balansera på när man e gravid och har foglossning. Så det blir att köpa dom och ha och titta på och tänka hur fin jag kunde varit =P Sen hämtade vi Wilma på dagis och Jenny solade en sväng så jag och Wilma fikade med Bjura och Helena under tiden. Sen bar det av hem till Jenny, och sen vidare till Motala, haha det är alltid lika kul att åka bil med Jenny och försöka hitta dit man ska, hoho.. Vi leta säker i 45min efter Jet-mack som hon skulle tanka på haha fick ringa Blomberg tillslut och fråga hehe. Sen åkte vi till Blombergs garage, Jenny skulle kolla fälgar till bilen. Vi blev kvar där en rätt lång stund, det bjöds på kaffe och Wilma körde underhållning, styrde som bara den och visade hur fort man kan bli skitig i ett garage utan mecka bil =) MEN skitiga barn är Lyckliga barn ;) OCH det finns ju tvättmaskin! Sen bar det av hemåt. En trevlig och rolig dag =)
Nu sover min lilla vilding och jag ska ringa min älskling och prata lite sen ska jag med krypa ner i sängen.

JAG OCH JENNY =)
 (inte nytagen bild)

En bra dag =)

Det var trevligt på busfabriken, Wilma tyckte det var roligt som alltid =) Vi lunchade där med, Martina och jag åt bakad potatis och skagenröra, det var himla gott. Wilma åt korv och bokstavs-pommes =)
Efter åkte vi ner till stan och mötte mamma =) Köpte en jacka till Wilma, jättefin var den, åh andra sidan så skulle jag ju aldrig köpa något fult till min älskade dotter ;) Sen köpte jag en ny bikini till henne också, den andra var så himla liten. Klippte mig gjorde jag med, höhö... Men det blev fint, tar ju en stund innan man vänjer sig, men men =)
Träffa Lennie på stan med, det var roligt att se honom, var ju ganska länge sen. Han såg ut att må bra, hejade bara lite på varandra och så innan han var tvungen att springa vidare.
Mamma följde med hem och vi lagade mat, stuvade makaroner och korv, guuud så gottt, var hundra år sen jag åt det.
Nu har jag lagt min prinsessa men hon vägrar att sova, kommer på massa ursäkter för att hela tiden få springa upp...
Har himla ont i ryggen efter styrande på busfabriken och springande på stan, så får väl se hur mkt jag sova inatt =/ Fast nu ni, nu vet jag att det beror på foglossning att jag har ont. Så jag kan ju dock inte göra så mkt åt det =( Men hoppas det går över, annars är det väldigt illa.
Ska umgåsa lite med mamma nu innan hon drar sig hemåt...

HEJS

Min Underbara Ängel <3

         

FredagLördagSöndagMåndag

Inget skrivande i helgen, nope, har inte haft så mkt tid eller ork.
Men nu ska ja iaf ta mig tid att skriva =)

I fredags åkte vi till Kolmården, till tropikariet. Jenny, Oskar och deras barn Tuva och Theo(en liten nybörjare på en vecka=) följde också med, himla trevligt. Wilma tyckte det var lite läskigt ibland, men det gick över.
På vägen hem blev det mat på Mc.D. Och sen hem till Oskar och Jenny för en kopp kaffe. Wilma och Tuva lekte bra tillsammans, jätteroligt =) Jenny gav mig lille Theo i knät, Panik, hehe dom är ju SÅ små och man tror att dom är gjorda av glas, men dom är ju tåligare än man tror så ja vågade hålla och bära honom =) Himla söt! Helt kär ;)
Sen åkte vi hem, köpte sushi och Wilma ville ha Mc.D mat igen, inget annat så det fick hon. Sen blev det mys i sängen och vi kolla på Ebba och Didrik. Sen godnatt.

Några kort på djuren =)
                         

               

                

 
I lördags åkte vi till Pelle och Ylva och barnen och drack kaffe, det var trevligt. Roligt att barnen kommer överens så bra =)
Sen på kvällen åkte Robban till sin vän på poker-kväll. Så jag och Wilma kolla film, åt godis, och bara myste, underbart!

I söndags åkte vi ut till Jenny och Oskar och grattade Oskar som blev ett år närmare 30 ;)
Vi fikade och sen blev det matlagning, Min älskling är en hejare i köket =) Fiskgratäng, SÅ himla gooooooott!
Barnen härjade som bara den, vi fick säga till dom mest hela tiden, men dom hade ju roligt iaf =)


Idag äre måndag, ny vecka nya tag eller vad säger man...
Robban åkte till jobbet i morse kl5. Men jag och Wilma sov längeee =) Till 9.20 Himla skönt! Hon kollar nu barnprogram och vi ska strax göra oss iordning för att sen bli hämtade av Martina och bege oss till Busfabriken =)
Sen ska nog jag träffa min mamma, känns som en evighet sen sist haha.

H E J  S Å  L Ä N G E ! ! !

....

en lugn dag...
robban är påväg hem, himlans nice <3
wilma kollar film, ska sällskapa med henne strax, mysa lite <3
sen hänga upp de sista i tvättstugan...


Tvätta

Vi har kollat på barnkanalen och sen ätit frukost. Nu ska vi gå ner till tvättstugan, det hände en liten olycka inatt så måste tvätta Wilmas sängkläder och täcke.
Sen ska vi städa lite här hemma, Wilmas rum är kaos..
Och efter städ och tvätt blir det nog att gå ut till lekparken, wilma har tjatat sen hon gick upp =)

Magen

Mamma kom även hit på middag =) Och då bjöds de på fisk, potatis och äggsås, SÅ himla gott va det!
Vi gick även en liten promenad och Wilma fick åka pulka, det tyckte hon var roligt =)

Prata med Robban nyss, han sa att jag var så fin med min mage, mer korpulent, haha tack älskling! (korpulent är väl mer eller mindre ett annat ord för kraftig/fet)



Magen  Vecka 16 =) Gud så svankig jag är, ojojoj... Men det har jag från mor ;)
Börjar ju bli aningen rund om magen =)


Ska stoppa Wilma i säng sen blire tv för hela slanten....

H e j s

Ungspannkaka

Wilma och jag har slappat hela förmiddagen, mys!
Och nu har vi ätit sen lunch med mamma, Ungspannkaka, smarrigt värre =)
Nu väntar vi på att kaffet ska bli klart så vi kan fika lite.


Bebiskläder

Varit i skolan idag. Heja att leka lekar, "Heta stolen" som läraren kallade det, Nej vad tråkigt!
Hämta Wilmis och så kom min pappa och mamma och hämta oss så åkte vi hem till honom och han bjöd på mat, vilken lyx =) Har rensat lite av mina kläder med, hitta bebiskläder, såååååååå små, hehe att min ängel varit så liten. Tiden går fort! Men det spara jag, vet ju inte om den lille i magen e en tjej eller kille. Kanske e en tjej och då äre ju bra att ha!
Nu är vi hemma och jag ska försöka få Wilma i säng, utan bråk, får se hur det går.

har ingen förklaring till varför det känns som det gör.





hemma igen...

Fick Lasse att laga mat, hehe... Pasta och pasta sås, de var jättegott!! =)

Mamma och pappa kom och hämta mig och Wilma, Tackar så mkt, orka med buss hem, jobbigt!
Ska bju dom på kaffe nu och samtidigt försöka få min underbara lilla unge i säng..

Trött på folk som bara måste bry som alla andras liv, suckar!

Kaffe hos Lasse

Nu är jag och Wilma hos Lasse, druckit kaffe och Wilma ser film. Vi skulle väl gå och hanlda nått att äta tror ja... Nice, hungrig mest hela tiden =)




Wilma saknar sin pappa

När Wilma skulle lägga sig igår blev det världens liv =( Hon bara vägrade att lyssna och ville inte sova, vad vi än försökte med. Till slut sa hon att hon ville åka till sin pappa. Vad ska jag säga då???? Hennes pappa som har träffat henne 10 gånger på 3 och ½ år. Som inte vill ha något med henne att göra, som säger att det är inte är hans dotter och som skyller på mig att han inte brytt sig om henne. Hur ska jag förklara för henne? Kan ju inte säga att hennes pappa är ett svin och inte vill träffa henne. Ganska svårt. Hon har inte brytt sig speciellt mkt förut om sin pappa, hon vet vad han heter liksom det är väl det ända, kanske att hon känner igen honom på kort. Men nu har hon börjat prata lite om honom, vill åka dit.. Tror hon saknar honom... Vad ska jag göra? Stackars min lilla ängel ♥

Ska ganska snart åka till min kära mor, jag och Wilmis ska käka sen-lunch där =)
Sen ska jag ringa massa samtal och styra lite! Kanske hjälpa mamma att fixa iordning på hennes vind, hon skulle städa dära. Får se vad min rygg säger :S


Här kommer några gamla bilder på min underbara lilla tös =)

Wilma ca 8 månader.


Wilma ca 2 år.


Wilmis ca 2 år skulle jag tro.




Nääää nu ska ja och Wilma slänga på oss lite kläder och sen bege oss......... Hejs!!!!!

Helgen som varit då!!

I Fredags var Jag, Wilma, Min mamma och Robban i Västervik och grattade min mormor =)
Det var himla trevligt!!! =) Sen åkte Wilma till Carina och Stefan.
Sen på kvällen träffade jag Jim en stund (OCH SJÄLVKLART ÄR JA KÄR I HONOM, ÄLSKAR HONOM REDAN FAST JAG INTE KÄNNER HONOM. SKA NOG FRIA VILKEN DAG SOM HELST! FAST SÄG INGET TILL ROBBAN)
Sen gick hans bil sönder, börja ryka som faen, jag trodde bilen skulle explodera, haha!
Så åkte vi lite med Tollan istället, trevligt, jobbigt dock med fulla människor när man själv e nykter ;)

Lördagen blev lugn, Robbans vän kom hit, Kibbe/Tjitscho haha aaa eller vad han nu kallas =) Drack lite kaffe och sen lyxade vi till de med mat från EUROPIZZA, himla gott va de!
Sen senare på kvällen kom Keso och Stoffe hit=D Vi spelade lite guitar hero jag och keso, boysen vågade inte utmana oss =P haha! Nice kväll iaf!! =)

Idag har vi varit hos Kibbe/Tjitscho och druckit kaffe =)
Sen hämtade vi Wilmis och så handlade vi MAX-mat, goooott =)
Nu ligger Robban och läser bok för Wilma. Han ska snart åka till Lidköping, imorn äre ju jobb som gäller förn.
Nä nu ska ja göra någe annat då, hejs!!

Simhallen

Simhallen
Jaop där va vi ju som sagt igår då =)
Wilma tyckte det var suuuuuper-roligt =D Hon bada mest i barnbassängen men sprang till stora vågbassängen emellanåt med =) Hon vågade sig ganska långt ut när det var vågor, hehe så ja fick tvinga in henne mot den grundare delen =) Träffade Erika och Johanna med, dom hade tränat, heja dom va duktiga =) Erika försökte få Wilma att åka rutschkana, haha, hon fick henne och dom satte sig och skulle precis åka men NEJ då vill inte Wilma åka hehe... Mammas fegis =P Men rutschkanan i barnbassängen åkte hon med glädje, det är ju ganska mycket mindre med, hehe.. Simma under vattnet och dök gjorde hon med, mammas söta unge =)
Erika, Jag och Johanna åkte Båt-rutschkana med, hahahahah det va roligt =D Ett gott skratt förlänger livet eller hur? =D
(Bilder kommer senare)

Idag har min käre vän Erika roat sig med att klista in mitt huvud på andra kroppar, vilket nöje haha... Kolla gärna in dom vackra bilderna, =P www.lejka.blogg.se

Wilma och jag har varit hos Lasse och druckit kaffe, trevligt trevligt... Brandtsson kom dit med med sin tjejja Ida, så Wilma och hon lekte en stund =)

Nu är vi hemma, mamma ska komma förbi om en stund, alltid lika treligt att mamma kommer =)
Upptäckte precis att Wilmis målat med bläckpenna på hela benen så ska ta och skrubba rent henne nu....

Hej så länge ! ! !

GAAAH!!!

GAAAAAAAAAAAAHHHHHH, skrev en massa om när vi var i simhallen men så råkade ja ta bort det på nått jävla sätt..... Så jag orkar inte skriva om allt nu, ARG!!!!  ska lägga Wilma..... Så skriver om våran dag i simhallen imorngon istället.,...


Frukost

Kl.8 hoppade Wilma på mig och väckte mig och frågade när vi skulle åka till simhallen, hehe... Sötunge.. Försökte förklara för henne att det var långt kvar innan vi skulle dit, flera timmar,att vi inte skulle vara där förens ett... Det gick en halvtimme lr någe så fråga hon igen hihi... Inte lätt för henne att förstå det här med flera timmar, hon väl ju dit NU, hehe! Plus att hon påminner mig om att jag inte ska glömma handuk till henne, hehe såå söt =)
Vi har inte ätit frukost än, men det är nog dax för de nu, jag är hungrig, Wilma har inte sagt nått om att hon vill äta, men hon är nog hungrig bara att simhallen tar all plats i huvudet =D

hej  så  länge  !  !

Dagen som varit.....

Praktik.
Handlat ny bikini.
Druckit kaffe med Keso och Stoffe.
Lagat och ätit mat med mamma och pappa.
Lekt med Wilma. ♥
Kollat film och myst med Wilma. ♥

La min ängel precis nyss typ, hon var jätte trött och sa själv att hon ville sova. Det händer inte ofta kan ja lova, hehe..
Imorn är jag ledig, Simhallen ska vi till ja, Wilma är superglad =D
Nääääähä, nu ska ja ringa min älskling och prata lite sen ska jag nog kolla tv och sen sova......

Går in i vecka 15 idag, det går sååååå fort =) Lycklig ♥

Världenst finaste ängel ♥


tv.slapp.sova

Johan var här på kaffe då, trevligt =)
Wilma sover fortfarande inte, vilket gör mig lite småirriterad, hon Måste ju sova för vi ska upp tidigt! Men hon somnar nog förhoppningsvis snart!
Ont i ryggen har jag, jag har inte legat ner, hm.... kanske verkligen är dax att kolla upp det, men ja "glömmer juh bort" att ringa vc.. Men får skriva kom-ihåg-lapp nu.... För jag orkar ju inte med dagarna..  Sova dåligt resulterar ju att jag är trött hela tiden.... Man måste ju sova för att orka..... Nej nu ska ja sluta tycka synd om mig själv, göra mig iorning för att sen krypa ner i sängen och kolla tv....

Kaffe

Nu äre bompa för Wilmas del, sen dirr i säng.
Jag ska dricka kaffe med Johan, sen blire tidigt i säng för min del med.
Upp 5 imorn, sucka!!!!!!!!

Kissarna =)

         

                        Thelma till vänster och Majken till höger =)

Tillökning i familjen =)

Robban åkte till jobbet igår.
Hemma från praktiken idag, slappo!
Wilma och jag har myst en jätte massa idag på morgonen/förmiddagen ♥ ♥ ♥
Sen kom mamma hit och vi gjorde lunch, pasta och köttfärsås, gooooott =) Så blev det kaffe på maten med innan mamma begav sig till jobbet.
Sen har jag och Wilma städat litet, hon har kastat pappers-saker som hon inte vill ha... Undra om hon vill ha dom tillbaka sen, illa isf :S
Hihi, vi väntar på tillökning i familjen =D Två söta katter =) Robban ville INTE ha katt, men han är på jobbet så ja smygerköper dom =) Hehe.. Vet att det kanske är dumt, men han kommer ju tycka om dom iaf det vet jag! =) Han skrev ett mess att jag skulle köpa dom bakom ryggen på för han skulle ju inte kunna "slänga ut dom" när han kommer hem.
Så då får det bli som jag vill =)

Hej så länge!!!!


RSS 2.0