myspys

Wilma sov hos mormor(sin alltså)igår tills idag.
Jag körde van igår, haha... Kände mig VÄLDIGT liten bakom ratten hehe... Men det gick bra, körde på Biltema parkeringen, slalom mellan träden =) hoho!!! Sen blev det en tripp till Motala med Jim, Martin och Tollan... Det va la rätt så trevligt, men ganska segt eftersom de fan knappt va nått folk ute, förutom på folketspark(<--heter?)va nått dansbandsgrej där... hehe.... Men men...
Kom hem runt halv tre, mötte Robban. Jag somna ganska direkt, trött va jag...

Nu blire godis och mys med Wilma i sängen, kolla film... Myyyyyyyyyys ♥

Inget sovande =(

Har sovit nästan ingenting inatt, vilket resulterade i att jag var så trött imorse att jag inte kom upp =( Har väldigt ont i ryggen, får det så fort jag lägger mig ner, jag vrider och vänder på mig i hopp om att hitta en ställning som inte gör ont i ryggen, men icke. Kanske om man skulle ringa vc och se om man får en tid så man kolla upp det.... Mmm...
Wilma springer runt, från tv.n till sitt rum, vägrar sitta still.... Jag ska ta tag i disken som ja inte orkade igår, sen sätta upp tvätt-tid och styra lite....

?

Lär man sig aldrig att tänka före?
Är det så att man alltid bara är efterklok?


Tidig morgon

05.00 ringde klockan,men trött som jag alltid är så gick ja inte upp förens 05.30...stress som vanligt när det gäller mig, lämna Wilmis på dagis halv7 och var på praktiken 7, tidig till och med, började ju inte förens 7.15 hehe.
Gick bra på praktiken, mkt att hålla reda på, skulle behöva anteckna ALLT för att komma ihåg. Men man lär sig ju till slut.
När ja hämtat Wilma på dagis så gick vi hem, käka mellis =) Sen sa min lilla ängel att hon var tvungen att sova en stund för hon var så trött.. hehe söt... Och ja sa inte emot för ja var nog ännu tröttare än henne. Så vi sov ett par timmar. Det är ju egentligen inte bra, det tar ju längre tid innan hon somnar på kvällen då :S
Nu ligger hon iaf i sängen... sover inte... men snart förhoppningsvis... Så jag med kan komma i säng,för jag är SÅ trött.....
Blir att gå upp 05.00 imorn med, 7.00 ska ja vara på plats.... Hoppas man vänjer sig med att gå upp tidigt alltså....


HAHA!

Hitta dom här bilderna förut =)
Det påminner om dagen då hon och jag drack en hel dag, hon börja pola med en busschaufför, (<---stavas?) och vi "snodde" en pizza. HAHA!!!!
Det var en mycket rooooooooolig dag!! =D

         

         

Mat

har vi precis ätit. Och nu håller jag på att färga håret. Martina kom förbi en stund förut. Vi bestämde att vi skulle åka till simhallen nästa onsdag, ska bli himla roligt. Det negativa är ju då att ja inte gillar att visa mig i bikini...Hm...
Nu äre snart bompa så ska kolla på det med Wilma. Och efter det förhoppningsvis få henne att sova, ganska direkt. Sen sova tidigt, jag MÅSTE komma upp imorn. 7.15 börjar ja imorn........ Tidigt som faen juh, men så äre....

Saknar dej................

Onsdag

Ingen praktik idag inte, nope... Kom inte upp imorse :( Väldigt illa!
Så det blev istället att åka och handla. Sen kaffe hos mamma, nice!
Och nu ska ja hoppa in i en dusch och sen städa på Wilmas rum.....

Bye

Tisdag

Mycket segt att kliva upp imorse, men vi kom upp iaf, lite stressigt blev det men så kan det ju bli ibland.
In med Wilma på dagis och sen springa till bussen, haha jag känner mig alltid lika mobbad när ja springer till bussen, så hinner man knappt andas innan bussen kmr och så går man på och flåsar, usch.. Hehe!
Sen till praktiken, det har varit en ganska stressad dag, eller mkt att göra, spinga fram och tillbaka, men det har varit roligt, hon jag går med verkar vara kanon!
När ja sluta blev det sen lunch hos mamma, tackar så mycket!
Blev hämtad av Robban, vi åkte och hämta Wima på dagis och så hem en snabbis innan han skulle vidare till Lidköping och jobba. Mammas lilla ängel var lika trött som jag, så sov ett par timmar förut, icke bra, undra om ja får Wilmis i säng sen skapligt, :S vilket ja måste för vi ska upp tidigt... Hm...
Nu kollar hon på bompa, sen ska hon i henne i säng!

Wilma
Robban ♥


Bara vara borta!

Jag ska inte sova hemma, gud så skönt. Bara vara hemifrån. Underbart att bara vara, med dom!

BYE!!


Måndag

Ledig idag. Sovmorgon, sköööööönt! Har myst med Wilma massa och kollat film, slappa har vi varit =)
Sen kom mamma hit =) Vi laga mat och så har vi precis druckit kaffe. Min mamma är bäst, hon lyssnar och förstår som ingen annan. Älskar ♥
Blir nog en lugn fortsatt dag, vi kanske går ut till lekparken, får se, annars hittar vi på något skojigt inne, lerar eller pärlar eller nått annat roligt =)

Han tycker synd om sig själv.
Men det är ju mig han har sårat.

FAN

TÄNK ATT SANNINGEN OCH VERKLIGHETEN IBLAND KAN GÖRA SÅ ONT!
FÖR DU ÄR DUM I HUVUDET.
JAG HATAR ATT DU FÅR MIG ATT MÅ SÅ HÄR.
FAN!

Helgen

Fredag
Wilma åkte till Carina och Stefan.
Robban och jag käka sushi och tog de bara lugnt och myste.

Lördag
Va på stan en sväng.
Sen blev det kaffe hos Johan =) Robban kom med dit efter att ha hjälpt sin bror att flytta.
Sen köpte vi pizza och begav oss hem till oss.
Sen åkte dom till Madde på partaj. Jag valde att stanna hemma, kände inte för att sitta nykter på fest.
Nicke och Stralle kom förbi på kaffe. Vi åkte ut en sväng, hämta Jim i Lambohov och så blev det att snurra runt i bilen flera timmar, snööö, det är ju alltid roligt att sladda =)
Nicke gav upp så jag, Stralle och Jim åkte van, i flera timmar till. Kom hem kl 5 imorse. TRÖTT(!!!!!)och irriterad på min karl då han inte var hemma och mobilen var inte på. MORR!!!!!!!
Sov ett par timmar sen väcktes jag av telefon, prata av mig lite. Tack, du vet vem du är =) (kanske inte får skriva namn? Inte så bra kanske?)

Söndag
Wilma kom hem. Mammas ängel, har saknat!
Vi har åkt bil och snurrat lite överallt med Jim. Bara tagit de lungt. Skönt att göra nått så man slipper tänka på..... Aaaa skit samma.
Nu sover Wilma, tror ja iaf. Och jag ska hoppa in i duschen och sen SOVA!!!
God Natt!!

Är du mörkrädd nu mormor? =)

Wilma - Får ja släcka överallt?
Hennes Mormor - Nej det behöver du väl inte?
Wilma - Jag är inte mörkrädd!

Wilma går och släcker överallt.

Wilma - Är du mörkrädd nu?
Hennes Mormor - Nej det är jag inte.
Wilma - Ni ser ju här.... Pekar på datorn!

Mammas söta busunge... söt är hon!

Nu har vi vikt kläder, dammsugit och svabbat, allt de där som ja skulle gjort igår, och dan innan det, och dan innan det.. Men som jag inte orkat. Men nu äre gjort.

Så nu är det bara tvättas som ska göras med, sucka!

Åhhhh min stackars lilla ängel gick på högar av snö förut påväg hem från stan... Så snubblar hon och skrapar i hakan i ett träd, det blev skrapsår, tyckte så synd om mitt lilla hjärta. Men lite tvättning och ett blött papper gick den värsta smärtan över.

Nehepps, nu ska ja springa ner i tvättstugan och slänga in kläder i maskinen ;) (inte kasta in en maskin som Erika ;)


Pigg!

Japp, känns hur skönt som helst. Har varit så trött hela tiden men idag kände jag att Yes, upp och hoppa! =)
Wilma och jag har precis ätit frukost och nu kollar hon på barnkanalen. Vi ska träffa mamma om en stund och åka ner till stan. Sen blir de väl att dricka kaffe och så här hemma sen.
Skulle vilja träffa Erika med, det var länge sen... Får planera in någe!


Min tur att vara sjuk =(

Blev ingen praktik idag heller, det var ju min tur att bli sjuk då, maginfluensa, usch!
Har mest legat i sängen hela dan, stackars Wilma har fått klara sig mkt själv, och lekt själv. Men hon har varit jätte duktig. Och vi har kollat film och myst. När jag sa att jag jag mådde illa sa hon at hon skulle hämta hinken åt mig, sööööt! =)
Nu ska ja snart lägga min ängel och sen blir det att inta sängen!

Imorn kommer Robban ♥ hem!

 Mammas ängel ♥

Haha

Jag- Wilma sov nu....
Wilma - Sov nu du med..
Jag -  Jag är vuxen, jag bestämmer själv när jag ska sova....
Wilma - Du är inte alls vuxen, du är liten och kort...

HAHA så fruktansvärt dryg och söt min lilla ängel ♥

hihi =)

Måste bara berätta att jag går in i graviditetsvecka 13 idag ♥

Lugna dagen...

Har varit en lugn dag, vi har mest kollat på film och sovit =)
Jenny kom förbi med min jacka förut och vi prata lite, de va trevligt, länge sen ja träffa henne!
Wilma mår bättre, hon har ätit bra och verkar bra i magen. Så imorn blir det dagis för henne.
Finns inte mkt mer att skriva, ska duscha strax och sen blir det väl tv/sova. Upp tidigt imorn, uscha!

Bye.......






 


Hemma idag med!

Blev att vara hemma med Wilma idag med, hon är inte riktigt bra i magen stackarn =( Så vi har legat i sängen och kollat på film/sovit/myst! Sen vaknade jag av att Erika höll på att messa, Ssssh =P Så jag bad henne ringa. Vi prata om allt möjligt sen kom vi in på att prata gamla minnen, haha, om i somras när vi drack en hel dag, haha och "snodde" en pizza och grejer, hoho det var riktigt roligt! =D
Sen kom mamma hit och åkte och handlade lite till mig, och vi tog en kopp kaffe. Gud vad jag inte tycker om kaffe längre, men ja får ont i huvudet om ja inte dricker så ja tvinga i mig en kopp iaf.
Nu tjatar Wilma om att hon vill kolla film så jag ska väl sätta på någon film till henne och sen ska ja dammsuga och styra lite....

Miss my darling ♥

Så himla himla...... =)

Blev inte så mkt städande, men lite iaf. Jag var så trött och orkade inte plus att Wilma gärna vill ha uppmärksamhet hela tiden.
Vi möblerade om på hennes rum och så plockade jag iorning leksakerna, tanken var att Wilma skulle hjälpa till men hon styrde mest omkring och lekte. Sen säger hon - Jag är så himla himla himla trött i hela kroppen, jag måste vila!
Hahahaa, sööt. Precis som hon städat så mycket =P Sen gick hon och la sig i sängen för att hon var tvungen att vila. Haha, så ja gjorde henne sällskap en stund, söt är hon min lilla ängel =)
Nu har jag lagt min söta, hon var rätt trött faktiskt så hon somnar nog snart.
Nu väntar jag på att Mr.Robban ska ringa mig..................

Sova tidigt ikväll ska ja, börjar 8.00 imorn (i majelden) och ska lämna Wilma innan på dagis (i t-fors) Åt helt olika håll, SUCK!! Men ska egentligen inte klaga, andra dagar börjar jag 7.00 och 7.15.... 8.00 är min "sovmorgonsdag" =P Förutom dom dagarna då ja är ledig =)

Maginfluensa =(

Wilma min stackars sötnöt åkte på Maginfluensa i lördags kväll. Och det höll i sig tills igår, från båda hållen, stackars liten. Så det blev inte så mkt sova mellan lördag-söndag så igår var vi rätt sega allehopa!

Idag är hon piggare iaf, skönt det! Nu är bara ja rädd för att åka på nått, vill ja inte!
Robban har åkt och jobbat.
Jag skulle egentligen börjat min praktik idag, men det får bli imorn istället.
Nähä nu ska ja ta tag i lite här hemma, städa lite och sisådära...

Underbart roligt =D

Det var så himla roligt igår, även att jag var nykter, det ni =) Man har ju inte roligare än vad man gör sig, plus att det beror ju vilka man umgås med också! =)

Mötte Håkan och Muriel (<---stavas?) på stan, Johanna och Filip hade redan gått till Harrys. Så vi gick dit. SÅ himla härligt att träffa henne igen, va ju som sagt ganska länge sen.
Vi prata en massa och spela lite, woho, vi vann 50 kr =)
Sen kom Johannas kusin, johannas vän+mamma och så träffade vi Linda med, också länge sen ja träffa henne. Så det var roligt! Sen vettni, kollade vi på Barbados som var där och spela, det va rätt roligt faktiskt, haha... Håkan skulle ha mig till att dansa, men icke... eller aa han slet mest runt mig medans jag försökte ta mig från dansgolvet =) 
Det är ju sjukt hur folk beter sig, haha och man är ju säker lika dan själv själv när man e full, bara att man inte lägger märke till det, haha!

HAHAHAHAHA... Sen fick vi syn på en kille/tjej... En Hennom, haha Och självklart går Johanna fram..
Johanna - Är det födelsedagsfest eller?
Hennom - Nej, jag är en tjej.
Johanna - Näääääää....
Hennom - Joooooo...
Johanna - Nääää...
Hennom - Jag är en tjej, jag har könsopererat mig.
Johanna - Får jag känna då?
Hennom - Nej, Nej, Nej....
Johanna - JO, får jag känna.....?
Hennom - Neeeej....

Och självklart böjer sig Johanna fram för att känna men Hennom håller ihop benen och backar... Jag trodde jag skulle döö... Det var så himla roligt, HAHA.... Men efter ett tag, lite senare.. Så lyckas hon iaf få tag mellan benen, HAHAHA... Och så kommer hon fram till oss andra, DEN HAR KUK, JA KÄNDE BOLLARNA, HAHAHAHAHAHA så jävla roligt var det!! =D

Sen dansade vi och sjöng, japp till Barbados =) Så jävla roligt!!! =) En underbar kväll =D
Sen avslutade vi kvällen på Hackepi (<--stavas?) oc käkade innan vi skulle skiljas åt...
Kramades och Pussades!!!

Några bilder från igår =)

  (filip, alexandra, johanna, håkan, jag)

 (filip, alexandra, johanna, håkan, jag)

 (håkan, muriel)

 (caroline, håkan, carolines mamma, jag, alexandra, filip, linda)

 (barbados)

 (barbados)

 (johanna, hennom, jag)

 (håkan, jag)

 (johanna, muriel)









Idag fick jag sov morgon, Tack älsko <3
Men sen har jag inte mått så bra,haft huvudvärk och bara varit så trött och inte orkar/velat göra något. Så Älskling tog med sig Wilma och åkte till sina föräldrar, så ja fick vila! Underbarast!
Nu ska ja mysa ner mmig i soffan med Wilma <3

Glad alla <3 dag då alla!!!


ULTRALJUD =D

Va på Ikea förut med Robban, haha han tyckte det var sådär roligt, hehe! Men vi köpte nya krukor och några små söta blommor, och lite skålar OCH, små små små sööööta skålar, som ja inte riktigt kommit på vad man ska ha i dom, hehe men ja va tvungen att ha dom för dom var så små och söta =) (Robban tyckte ja va knäpp) =P
 

Sen har vi varit på sjukan och gjort Ultraljud, kollat på bebisen =D Jaop, så äre, för er som inte visste så är jag gravid =)
Putteliten va den =) Va i vecka 11+3 =D Är så lycklig =) Och Robban ska vi inte prata om, det är ju hans första barn så han är Överlycklig =) Självklart är jag också det, men det är ju lite mer specielt för honom =)

Här kommer självklart bild på bebisen =)      
         

Och så en på magen också =)
  (för en vecka sen ungefär. magen syns mycket fortare den här gången än när jag väntade wilma)


Ikväll blir det som sagt utgång med Johanna och lite mera folk, det ska bli himla roligt, även att jag inte kan dricka. Har inte träffat Johanna på jätte länge då hon bor på Island egentligen. Men nu är hon hemma och hälsar på. Vi skulle till Harrys, det kan va lite roligt, har aldrig varit där. Men är det inte bara gamligar som går dit?? Hehe!! Återstår ju att se =P
Robban, Wilma och Jag ska käka god mat innan jag ska ut,Kött i Pommes i Sås =)
Sen så ska Robban och Wilma vara hemma själva och mysa, har laddat upp med chips och cola =)


Rubrik rubrik.......... Gah!

Tror inte Du förstår hur ledsen Du gör mig när du ljuger och undanhåller saker för mig.



Har lämnat wilma på dagis och ätit frukost och druckit kaffe, ska ta mig en kopp till så jag vaknar lite, är så trött.
Ska snart iväg och hälsa på på praktikplatsen, nice. Ett servichus, kan vara lite roligt faktiskt!
Sen återsår roligare saker (för mig iaf) senare under dagen vilket ja återkommer till senare =)



Tusen tankar
Flera drömmar
Men bara en verklighet

Tack!

Fick ett mess som gjorde mig sådär jätteglad, det värmer verkligen =)
Du är en fin tjej o du ska ha de fint oxå..
Tack =)

Wilma vägrar att sova. Inget bra då kommer hon vara jätte trött imorn.

Imorn, ja imorn är en underbar dag =) Jooo ja vet, fredag den trettonde, men för mig är det en helt perfekt dag =)
Ska träffa Johanna och vi ska ut osv... Men, berättar mer om morgondagen imorn =)

Nu ska ja ringa mitt älsk och sällskapa lite med honom påvägen hem, BYE!!!!!!!!!!!!!!!!!


SovmorgonsMys =)

Wilma och jag hade sovmorgon idag, riktigt skönt, vi låg och myste i sängen jättelänge =)
Sen åkte vi och Martina och åt frukost på Wiliams Kafé, det var jättemysigt!
Sen vid halv elva var det dags för Wilma för ännu en dag på dagis och jag begav mig ner till stan för att träffa Cilla för en fika =)När vi satt och fika så kom en vän kan vi kalla honom förbi, chockad blev jag då han bor i Eksjö och det var flera år sen vi träffades. Men det va lite roligt =)
Sen åkte Cilla och jag till skolan för lite info och så... Börjar ju praktik på måndag, ska blir roligt! Och väldigt skönt att slippa vissa människor i klassen, mej inte gilla en speciell människa.. hm.. vi kan säga att hon är dum i huvudet.. Fel av mig att dömma kanske, men det är iaf så jag tycker! Nog om det!

Wilma kolla bompa och jag har diskat efter maten. Nu återstår bara ALLA kläder jag inte orkat vika.. Mmmm.. Men de e la bara ta tag it. Japp!

Älsko är på väg hem, Nice <3

Min älskade prinsessa, så underbart söt <3

Fick Wilma i säng lite tidigare än vanligt. Innan hon somna läste vi bok =) Och så ville hon att jag skulle mysa lite med henne innan jag gick för att hon skulle sova. Så vi låg där och så säger hon sov då mamma.. Så sa jag att hon med skulle det. Jag blundar och efter en liten stund kikar ja lite försiktigt och ser att hon lligger och kollar och när hon ser att jag tittar på henne stänger hon ögonen och låtsas sova =) Mammas unge, så söt <3

 (wilma för några dagar sen) Älskade prinsessa <3



Nu ska jag bädda ner mig i sängen och fortsätta kolla på dom där stackarna som lider av Sömn Sjukdomen. Stackars människor! 


SAKNAR DIG ÄLSKLING <3




Kallt

Lämnade Wilma på dagis som vanligt, hon är så glad för att hon börjat på blåbär nu, hon känner sig nog stor =)
Sen hem och tog en vilostund, var så himla trött.

Robban har åkt och jobbat nu,äntigen har han fått tummen ur =P Men han kommer ju hem igen imorn/fredag!

Nu kollar wilma på Bee Movie så jag passar på att skriva lite och läsa lite bloggar innan jag strax ska göra lite mat. Det blir pyttipanna, ägg och rödbetor. Wilma blev jätteglad när ja sa att vi skulle äta det, det tycker hon om =)

Det är SÅ kallt i våran lägenhet, nästan så man hackar tänder. Man vill ha på sig ytterkläder för att slippa frysa. Jag överdriver inte, det är verkligen så kallt. Måste nog ringa och prata med någon så att dom höjer värmen lite, för jag kan inget göra då jag har alla element på fullt. Burr!

Nääää nu ska ja fixa med maten... Hej så länge!!!!



OCH jag är inte tillsammans med robban bara för att ingen annan ska få honom. Jag älskar honom och så är det. Sen får folk tro vad dom vill. Men inte så kul att höra sånt direkt, men men! Huvudsaken är ju att jag och robban vet var vi har varandra!

Tvätt..

Varit i skolan idag som vanligt, en ganska ok dag!

Träffade Pelle och Ylva (dock utan sina små söta grabbar) Så vi åkte hem och tog en kaffe och spela lite guitar hero =)

Nu håller jag på att tvättar, sådär skoj men ett måste jao.
Robban roar sig med att diska, heja heja!
Wilma ligger i sängen och Ska sova, men icke gör hon det, sötnöt! <3

Samtal!!
Jag - Kan inte du med skaffa blogg?
Robban - Varför? Vad ska jag skriva där? -Nu har jag kommit hem från jobbet igen, hej!
Jag - Men du kan väl skriva om allt möjligt, vad vi gör på helgerna, när du är arg på mig...
Robban - Fast då får jag ju sitta vid datorn hela jävla tiden.
Jag tycker han överdriver, så arg är jag inte, dock ganska lättirriterad och så, =)

Måste bara berätta att Daniel är så gott som återställd, denna svullnad i halsen var varböld(?) Men dom tömde den på var, äckligt ja vet, men nu kan han prata iaf, skönt förn!!

Näää nu ska ja springa ner till tvättstugan snart, BYE!


Ajajaj

Nu sover min ängel sen en stund tillbaka. Så söt, så söt, SÅ ÄLSKAD <3

Daniel ringde för en stund sen, påväg till sjukan, nån svullnad i halsen(?) Som måste bort, självklart! Han kunde knappt prata stackarn =( Inget roligt, och det måste göra ont, ajaj!! =(

Jag är väldans trött så funderar på att lägga mej, MEN klockan är ju bara 20.56, känns lite väl tidigt men ähh, skönt att komma i säng tidigt med iofs.


miss you robban


ingen rubrik

Wilma började sin inskolning på Blåbär ( en ny avd. för äldre barn, fast på samma dagis) idag och hon var sååå stolt =) Mammas stora tjejja =D

Idag har jag gjort en avbokning, det kändes SÅ rätt! Och jag är lycklig!

Jag var hos mamma förut, hon är världens bästa och jag skulle inte klara mig utan henne tror ja. <3

Nu har jag precis lagt min sessa.. Men sover gör hon då inte.. Ligger och tjattrar med sig själv, läser bok osv... =) Sötaste!! <3

Vill höra nyckel vridas om och dörren öppnas, NU.
Men icke.

Mys!! =)

Vi har käkat mat jag, mamma och Wilma. Wok och Nudlar,sååå gott =)



Sen myste vi i sängen med popcorn och kolla My Little Pony =)
Jag har saknat min älskling hela helgen, så skönt att hon kommit hem.
Nu ligger Wilma och mamma i sängen och läser bok och jag passar på att skriva lite.
Robban är hos sina föräldrar men han kommer förhoppningsvis snart.

 Wilma i somras.

 Wilma i julas.



Ont

Vaknade imorse och hade så jävla ont i höfterna. Brukar få det när ja sover för mkt på sidorna på nätterna, men det går över så fort ja kmr upp. Men icke idag, har fortfarande ont och kan knappt gå. Det gör så ont! Kanske ska kolla upp det iaf.

Mamma kmr hit snart om en stund =)

Plus att min älskade prinsessa kmr hem idag med, om ett par timmar kanske, längta! Saknar min unge <3


Lördag

Igår blev det att åka till Robbans vänner Oskar och Jenny. Det var mycket trevligt. =D

Idag har det varit lugnt, va iväg förut med vän och käka lunch och så blev det en fika på det med hos väns vänner, trevligt! Världens sötaste hund hade dom, tror den gilla mig då den hela tiden kom till mig och ville busa =) Söt!!!

Skulle ju egentligen åkt till Daniel idag men jag är trött, sovit så fruktansvärt dåligt. Så det får bli en annan dag. Tråkigt!

Får se om jag orkar hitta på nått annars blir det väl en lugn kväll framför tv.n. Skönt de med iofs.

Saknar mitt lilla busfrö massor <3 Men imorn kommer hon hem igen =)

Snöööö =)

Gick upp och gjorde frukost till Wilma sen gick jag in och väckte henne. Det känns lite konstigt då det alltid brukar vara hon som väcker mig först. Hon är så mysig när man väcker henne, helt gosig och man ser på henne hur mycket hon bara vill fortsätta sova, söt! Men väl uppe tar det inte lång tid innan hennes humör sätter igång, detta våga vägra lyssna, våga vägra göra som mamma säger. När ska det gå över? =)
Kollade ut, Massor snö =) Gissa om hon blevglad när jag sa att det var mer snö än i går och att hon skulle få åka pulka idag med =) Hon envisades med att åka pulka igår med, fast att det inte alls var så mkt snö, det skrapade nästan hela vägen till dagis, men pulkan höll iaf =) Så nu är hon på dagis och ja gissar nog rätt om jag säger att hon Åker Pulka! =)

Wilma ska till Carina och Stefan sen, så jag får se vad som hittas på sen idag.



Jag vill att det ska bli imorgon, för då ska jag träffa Daniel. Det var länge sen så det ska bli Roligt! =)

Hjärtattack!

En heldag i skolan idag, vi fick testa att åka i rullstol och köra, mata/bli matad, och "vara"blind, va väl sådär roligt!
Sen hade vi en föreläsning, väldigt intressant!

Om man får en hjärtatack, går man då till skolan dagen efter?? Helsjukt!! Borde man inte vara kvar på sjukan ett tag iaf? För så jävla vanligt med hjärtattack vi 20års ålder är det väl inte???? Men denna människa är ju inte frisk nånstans, ljuger om det mesta, det är nästan pinsamt att lyssna på henne! Herregud!!!

Kyckling, Ris, Gräddsås och Lingonsylt????

Har sprungit på stan med Erika idag och vi har käkat lunch på Subway, det är sååå gott =)
Idag har inte varit någon favoritdag att vara mamma, får man säga så? Wilma har varit JÄTTEJOBBIG!! Bara skriker och gapar rätt ut och lyssnar INGET på vad jag säger, barn alltså =)

Vet inte om det är Jag eller Robban haha, jag trodde han skoja med mig när han sa att man skulle(om man ville) ha Lingonsylt till Kyckling, ris och gräddsås.. Jag tycker det låter SÅ äckligt och när jag smaka tyckte jag att det var SÅÅ äckligt hehe... Kanske jag som är konstig? Eller han?? Hehe!

Trött, kolla tv.. sova......




Stan

Japps, åkte ner till stan och träffade Kajsa och Lotta =) Vi gick och köpte lite nya kläder till Wilma, jättefina =) Hon blev nöjd min tjejja =) Så fick hon en halsband och ett demdem(diadem <----- Stavas??)också som hon säger =)
Sen gick vi hem till Lotta och drack kaffe och prata massor, det var trevligt som bara den, länge sen ja träffa dom.
Så kom Robban och hämta mig och Wilma och vi åkte o köpte mat på Mc.D (latmat)
Ska snart lägga Wilma, ny vecka imorn vilket innebär tidiga mornar och dagis och skola.
Ska mysa och kolla film med Robban sen innan vi med ska sova, Nice!!!

Söndag Morron

Gäsp, trött som bara den är jag, har sovit dåligt. Wilma kom och väckte mig för en halvtimme sen, jag ville inte gå upp men så är ju livet med småbarn =) Robban ligger i sängen fortfarande, jag är avundssjuk!! Men ska sätta på lite kaffe så ja förhoppningsvis vaknar till lite, och så göra frukost!!! Mamma kommer om en stund me =)

Måste bara skriva att ja kanske inte alls bestämt mig som ja skrev igår. Har drömt massa i natt. DET ÄR SÅ SVÅRT!

RSS 2.0